o mica problemuta
-
16 Iun 2005, 06:430 0Buna evelor,
am si eu o problemuta .Am niste vinisoare mici pe picioare,sunt cred niste vase de sange sparte,nu foarte vizibile insa sunt si cred ca mai apar.Medicul mi-a zis ca n-am de ce sa-mi fac griji insa la mine in familie ulcerul varicos se pare ca e ereditar.
Vroiam sa va intreb daca cineva stie vreun tratament ca eventual sa mai opresc evolutia lor.
Apoi eu beau foarte multa apa si se pare ca nu elimin suficienta fiindca de multe ori am picioarele umflate .
Poate ma puteti ajuta cu vreun sfat .
Multumesc -
16 Iun 2005, 08:05Si eu am aceasi problema ...nu am ajuns inca la doctor insa m-am documentat putin pe net. Se pare ca se pot trata cu niste injectii facute direct in venele sparte. Cred ca pe la clinici de chirurgie plastica...o sa ma interesez sa vad cat poate sa coste. Intre timp insa mi-am luat un gel Stimuven cu care ma dau seara, insa nu vad nici o schimbare...Daca exista vreo fata care a scapat de asa ceva ,....va rog ...asteptam sfaturi ...O zi buna..
-
16 Iun 2005, 08:37Da,se pot trata prin injectiile de care vorbeai,cred ca poti consulta un chirurg.
-
16 Iun 2005, 11:49Poti incerca si Ruscoven de la Aboca,capsule si gel.Inlatura senzatia de oboseala a picioarelor, elimina staza venoasa si imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor. De asemenea este indicat in insuficienta circulatorie periferica, sindrom varicos, tromboze si tromboflebite.Mama mea il foloseste de cateva luni si este foarte multumita de efecte.