chist ovarian
-
14 Iun 2005, 15:290 0buna fetelor! bunica mea de 69 de ani a fost gasita astazi la un control cu chist ovarian. doctorii cred ca este cancer si acum astept analizele! as vrea sa stiu parerea voastra! ei spun ca poate fi operat, dar as vrea sa aud si ceva de la voi daca ati trecut pri asa ceva sau ati auzit de la cineva!
-
15 Iun 2005, 09:27nu stiu exact diagnosticul (stiu ca a avut ceva tumoare doar) pentru ca eram pre mica sa mi se zica, dar bunica mea a trecut printr-o astfel de operatie.
probabil ca cauza a fost aceasi, probabil a fost canceroasa, alfel nu vad de ce i-ar fi scos tot de acolo.
a trait mult si bine inca dupa operatia aia, asa ca nu cred ca e cazul sa te sperii.
de asemenea cam in alta categorie, catelusa mea a avut un fibron uterin, si ea a fost operata (la 10 ani, acum un an) si e bine sanatosa si in ziua de astazi.
eu zic sa nu te necajesti, sa privesti cu optimism lucrurile si bucurate de bunicuta ta pana o mai ai. -
16 Iun 2005, 10:26multumesc de raspuns! mi-ai mai dat un pic de speranta! oricum chistul este micut deci poate fi operat cu succes orice ar fi si am incredere in Dumnezeu! oricum ea e mai mult decat bunica mea . mi-a fost si mama si tata, cu ea am dormit, cu ea am mancat, cu ea am impartit totul.mi-e foarte frica dar sunt tare ptr ea!!
-
16 Iun 2005, 17:44Ar trebui sa o sfatuiesti sa mai mearga inca la un medic, sa afle si o alta parere. Chisturile nu sunt canceroase, de obicei, de aceea trebuie sa faca niste analize complexe. Succes si multa sanatate!
-
16 Iun 2005, 19:11exact asta o sa facem! am luat legatura si cu alt medic ca sa mai cerem o parere. astept rezultatele analizelor si merg la el ca sa vad ce parere are! mercy mult