nu suport metalul pe piele
-
0 0De vreo doi ani nu mai suport metal pe piele, nici macar argintul. Fac niste iritatii destul de urate, care si mananca ingrozitor.
In afara de un inel de argint, nici macar cercei nu mai pot purta, ca altfel imi supureaza urechile. Si lipesc leucoplast pe toate capsele de la blugi.
A mai patit cineva ceva asemanator?Stie cineva vreun tratament naturist?ca nu prea m-as indopa cu pastile. -
Buna! Si eu patesc acelasi lucru, mai putin cu aurul si argintul. Un medic mi-a pus diagnosticul de "sindrom nichel"... tratament nu prea exista, mi-a spus sa "scap" de plombele mai vechi pe care le aveam si sa le schim cu portelan, sa am grija pana si la obiectele din care mananc (sunt persoane care dac aceasta alergie si la putinul nichel pe care il contin tacamurile din inox), sa evit sa iau medicamente sau sa mananc alimente ce contin nichel... si cam atat - am fost tare dezamagita! Pt anumite obiecte iti vand un pont, care la mine "tine" - pasta de unghii incolora - se creeaza un strat care protejeaza pielea si astfel nu mai sunt nevoita sa pun leucoplast sau alte chestii din astea. In plus, reusesc sa port ochelarii cu rama de metal fara sa mai fac rani pe nas... un pandantiv... etc. Daca aflu ceva nou in privinta asta... iti spun cu placere!
-
si eu sunt alergica la metale. la toate, chiar si la aur si argint se poate intampla daca au un anumit aliaj. in mod normal aurul de buna calitate si argintul il suport dar in rest nu exista nici un metal care sa nu ma irite.
pe mana fac bubite (besicute) de la ceas, in ureche fac infectie (imi curge zeama)....peste tot. chiar si in buric nu am suportat metalul antialergic (cu titan sau ce o fi).
si mie mi-a zis doctorul ca am alergie la anumite aliaje. singura solutie e aurul, port numa aur.
daca nu iti place aurul poarta aur alb sau platina sau argint.
eu inca nu am auzit pt leac la asa ceva.
dc stie cineva as-i fi curioasa. -
am inceput sa fiu alergica la metale de vreo 5 ani..acum am facut o reactie atat de puternica si diferita de celelalte simptome pe care le aveam ,incat urmez tratament cu antibiotic,trebuie sa folosesc doar sapun dermatologic si doar un anumit unguent..
am fost informata ca persoanele alergice la metale trebuie sa foloseasca doar sapun dermatologic,impiedica aparitia reactiilor alergice.e intr-adevar f bun. -
Buna si EU am acesta alergie, credeam ca e iritatie de la transpiratie, dar cand am inceput sa FAC infart si sa MA doara mainile in ultimul hal mi-am dat seama ca trebuie sa renunt definitiv sa mai ating metale, inclusiv tacamuri, cratite etc. Mi-am cumparaturi manusi de plastic si mi-am acoperit toate ialele din casa cu hartie si scoth. Ma simteam foarte rau pana sa imi dau seama de aceasta alergie si cum sa invat sa o evit. De asemenea m-am interesat si am aflat ca durerile apar de la nichel...am stat in stare de infart si stres din cauza acestei alergii... Este foarte periculosa... Te slabeste in ultimul hal si poti deveni usor victima unor violatori, hoti, criminali, psihiatri, sterpe( convingand lumea sa va dea chestii din fier, sa va slabeasca)etc, mai ales daca mai stie multa lume de aceasta alergie.va zic sa evitati orice contact piele fier, fie si mana pe lingura si furculita, injecti, orice. Alergia provoaca palpitatii la inima, infart, dureri musculare, oboseala, stari de lesin, separate( daca nu stii ca AI), ingrasare, caderea parului daca porti agrafe... Acele chestii care inainte se numeau vrajitoresti pot fii aplicate pe persoane cu alergie ..prin urmare multe nefericiri in viata de zi cu zi. Va urez success, nu este usor sa porti aceasta alergie, multumesc celei care a deschis conversatia, va pup , pa
Acest mesaj a fost editat de către AlexandraTheo88: