tendinita ( la brat)
-
12 Iun 2005, 21:050 0In urma cu aproximativ doua luni am avut dureri si slabiciune in muschiul dintre cot si incheietura mainii drepte. In urma consultului medical mi s-a pus diagnosticul de tendinita si recomandarea de a odihni mana, pune gheata, aniimflamatoare, acupunctura...Stau acasa de la serviciu, nu folosesc mana, urmez recomandarile si durerea nu trece, mana s-a umflat din nou chiar si degetele mainii deasemenea, nu am putere sa fac nimic cu mana dreapta, nici macar sa scriu. Iar saptamana viitoare trebuie sa merg la serviciu inapoi.. N prea stiu multe despre aceasta boala, de aceea rog din suflet cititorii revistei care stiu vreun tratament de orice natura (dar eficient) pentru tendinita sa-mi scrie. Va multumesc foarte mult.
-
13 Iun 2005, 00:08"cititorii revistei"?!?
ce revista???
Despre tendinta nu stiu ce sa zic, dar stiu despre tenosinovita (inflamatia tecii conjunctivale a tendoanelor). Am asa ceva la incheietura mainii stangi, iar sotul si sora mea au cate o umflatura de-asta absolut identica, in fix acelasi loc. Se pare ca a aparut din cauza miscarilor repetitive, la tastatura. Dupa ce am incercat mai multe remedii, am descoperit intamplator Gelul Relaxant Cu Spanz. In perioadele de acutizare a tenosinivitei (galma de la incheitura se mareste si devine foarte dureroasa, impiedicand miscarile normale), ne ungem cu gel din asta, iar rezultatele sunt foarte bune (uneori durerea dispare dupa 1-2 aplicatii).
Ai putea sa-l incerci si tu - nu este scump (maxim 70.000-80.000 lei) si se gaseste la farmacii fara probleme, din cate stiu eu.