am nevoie de informatii!!!!pls
-
12 Iun 2005, 15:420 0buna evelor.va rog mult daca puteti sa-mi dati si mie inf despre operatia de amigdalita.am o sora de 28 ani care se va opera,dar pe net nu am gasit informatii amanuntite despre aceasta operatie.va multumesc
-
12 Iun 2005, 18:13Cred ca pentru un raspuns avizat ar fi indicat sa incerci la www.medicalinfo.ro.
-
12 Iun 2005, 23:51mersi mult pentru raspuns,am intrat acolo,dar eu vreau sa gasesc pareri ale unor 'eve' care au trecut prin aceasta operatie,la genul sa-mi raspunda cum s-au simtit dupa operatie,ce au avut voie sa manance,a avut rez.iar un site nu o sa-mi spuna acest lucru niciodata,sau vreun medic,nu?o sa zica :totul va merge excelent!".
-
13 Iun 2005, 09:27E chiar obligatoriu sa se opereze? Exista medici care te sfatuiesc corect. Dar sunt si medici care se grabesc sa opereze caci e rentabil pentru ei.
Operatia e indicata:
- daca amigdalele foarte mari o jeneaza la respiratie.
- in caz de flegmon la amigdale
In caz de infectie cu streptococ, cu ASLO mare si risc de reumatism,se incearca intai un tratament pe termen lung cu antibiotioce. -
14 Iun 2005, 12:10da la ea e o poveste lunga.s-a imbolnavit copilul ei de 1000 de ori de cand a intrat la gradinita,si are doar 6 ani dar a fost internata de 4 ori pe perioade lungi.si va dati seama ca s-a internat si ea cu el,nu putea sa lase un copil de 5 ani singur in spital atata timp.iar de ultima oara cand s-a internat,adica in ianuarie,i s-au inflamat amigdalele si nu a mai scapat de atunci.a luat antibiotice,a baut totul cald,pana si apa,deci in mod normal trebuia sa scape.si ii e frica ca sa nu aiba microbi care sa ii ia copilul,ca nu mai suporta psihic sa mai intre aiurea asa in spital.a facut analize a luat diverse pastile,iar acum doctrora ei orelista a zis ca o s-o opereze.
si de asta vroiam sa aflu informatii despre aceasta operatie.