Kombucco Orientalis

•  
    • 492 mesaje
    9 Mai 2002, 13:00
    0 0
    Dragi Eve,
    A facut careva dintre voi vreo cura cu Kombucco Orientalis? Daca DA, atunci dati-mi si mie ceva detalii. Va multumesc anticipat.
    mica2
  •  
    • 413 mesaje
    9 Mai 2002, 22:30
    0 0
    Ce e asta, o planta?!
  •  
    • 492 mesaje
    10 Mai 2002, 11:28
    0 0
    Am aflat intre timp: este o ciuperca vie. Daca te intereseaza subiectul, cauta in MegaGo "Komcucha".
    mica2
  •  
    • 68 mesaje
    10 Mai 2002, 17:17
    0 0
    Iata ce-am mai gasit referitor la ce te intereseaza: http://elastar.virtualave.net/?IDman
    Sper sa-ti folooseasca.
    Sanatate!
  •  
    • 1 mesaje
    13 Mai 2002, 00:55
    0 0
    Da, am folosit aceasta bautura. Are gust de cidru. Destul de acidulat, dulce acrisor, foarte placut la gust. N-am facut un tratament de lunga durata, dar pot sa-ti spun ca este diuretic. In timp sigur se pot vedea si alte efecte dar... trebuie sa-l folosesti cum trebuie si un timp mai lung, ca orice produs naturist.
  •  
    • 492 mesaje
    13 Mai 2002, 13:27
    0 0
    Va multumesc pentru mesaje. Va scriu dupa ce voi avea ceva efecte concludente.
    mica2
  •  
    gco
    • 16 mesaje
    1 Nov 2002, 15:09
    0 2
    N-am facut eu personal tratament cu Kombucca,dar soacra mea,de o luna de cand a inceput,spune ca se simte foarte bine.Este in varsta,sta rau cu somnul,cu diabetul,cu inima,a suferit si o comotie cerebrala acum doi ani,si zice ca doarme bustean noaptea si ca se simte tare "in putere".Si eu sunt curioasa de rezultate,dar trebuie sa mai treaca un timp pana se poate spune daca foloseste intr-adevar,sau nu e decat,mai mult,autosugestie...
  •  
    • 250 mesaje
    1 Nov 2002, 18:39
    0 0
    eu incerc sa dau de nenorocirea asta de ciuperca de fff mult timp dar aici in Toronto lumea nu prea stie de ea , zice ca este ff buna si contra acneei , purifica organismul etc. dar nu o gasesc !!!
    Stie cineva cum pot da de ea ?
  •  
    • 250 mesaje
    1 Nov 2002, 18:48
    0 0
    ceea ce este mai ciudat , nu am gasit nici pe internet nici un fel de info despre aceasta ciperca , numai in romaneste , nici un fel de files in engleza sau alta limba de parca nici nu au auzit de asa ceva .
  •  
    • 119 mesaje
    1 Nov 2002, 22:40
    0 1
    am folosit si eu aceasta ciuperca dar,pentru putin timp,pentru ca s-ar putea sa nu fi respectat ceea ce trebuia sa fac si...nu am simtit nici un efect.am si pierdut ciuperca,cred ca nu m-am mai ocupat destul de bine de ea,dar s-a distrus si am pierdut-o.