Afectiuni?E trist.Contactati-ma.

•  
    Rin
    • 32 mesaje
    12 Iun 2005, 01:19
    0 0
    Doriti sa nu mai aveti probleme cu digestia?
    Doriti sa stiti cum si ce alimente trebuie sa consumati in functie de grupa dvs. sanguina,ca sa nu mai fiti stresat(a) din cauza alimentatiei neadegvate si a kg in plus?
    Nu stiti cum sa scapati de afectiunile care va fac viata un calvar?
    Doriti sa aveti un somn linistit?

Este suficient ca dvs. sa ma contactati pe e-mail+messenger: butucflorin68@yahoo.com
    Sa-mi comunicati ce probleme aveti si va voi ajuta.

Cu Deosebit Respect:
    Butuc Florin
    Consultant Terapii Naturiste
  •  
    • 1037 mesaje
    12 Iun 2005, 03:18
    0 0
    Io fac cu nervii,dom'le.Unde intru,apari cu acelasi mesaj....mai ..mai butuc..
  •  
    • 4132 mesaje
    12 Iun 2005, 09:32
    0 0

parca nu este voie sa se faca reclama..nu..?
  •  
    Rin
    • 32 mesaje
    12 Iun 2005, 19:32
    0 0
    Stimate Doamne,Domnisoare
    Imi pare rau ca dvs. credeti ca am aparut pe acest sit pentru a-mi face reclama.
    Va-ti format probabil o parere gresita despre ceea ce am vrut eu sa zic prin acel mesaj.
    Cum poti discuta cu cineva daca nu te prezinti?
    Eu stiu ca acest lucru este prima regula a bunului simt.
    Credeti ca eu ma bucur cind vad atita suferinta in acest forum?
    In primul rind eu nu am nevoie de reclama.
    In al doilea rind eu nu m-am logat pe acest sit pentru a-mi face iubite.
    Asta sa fie foarte clar.
    Iar apelativul: mai...mai Butuc este indicat sa il folositi cu persoanele apropriate dvs.
    Ofer respect si totodata cer respect.
    Si asta sa fie foarte clar.
    Nu fac pe bunul samaritean.
    Dar cum poti ajuta pe cineva daca nu te recomanzi?
    O zi buna.

Cu Deosebit Respect:
    Butuc Florin
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Iun 2005, 00:03
    0 0
    haide, bre... lasa... nu mai poza in bunul samaritean, ca nu esti.
    Daca ai fi, ai da, pentru inceput, sfaturi inofensive, de ordin general, aici, la vedere... si daca in felul asta fetele ar capata incredere in tine si ar ajunge sa iti ceara o consultatie, le-ai da nr. de tel. sau adresa cabinetului (daca ai) prin intermediul mesajelor private.
    A? ce zici?
  •  
    • 270 mesaje
    13 Iun 2005, 00:20
    0 0
    Nu e nevoie sa se prezinte cineva aici pentru ca lumea sa poata citi o carte sau mai multe. Despre alimentatia in functie de grupele sanguine exista o carte (sau mai multe), iar despre controlul alimentelor exista destule alte carti. Asa ca....la lectura! Ca e mai simplu decat sa ne tot lovim de reclame, sfaturi de la "profesionisti" si altele asemenea.
    Noapte buna!
  •  
    • 451 mesaje
    13 Iun 2005, 11:13
    0 0
    PENTRU RIN
    Imi cer scuze dar consultantii in terapii naturiste n-au nici o pregatire medicala.
    Medicina se invata in 6 ani de facultate, 4 ani de rezidentiat si chiar dupa 10 ani de pregatire, avem multe de invatat, toata viata.
    Produsele naturiste se vand la liber. Cei ce au o "FARMACIE NATURISTA" nu-s obligati sa aiba vreo pregatire medicala.
    Puteti trata boli banale ca raceala, senzatia de picioare grele.
    PUTETI FACE FOARTE RAU IN URAMATORELE SITUATII:
    - In caz de boli grave, daca lasati bolnavii sa spere. Prezentarea tardiva la medic poate agrava cau compromite pronosticul.
    - La bolnavii care iau medicamente foarte agresive, unde distanta intre doza de tratament si doza toxica e mica: anticoagulante, medicamente pentru cancer, bolnavi transplantati. ...Plantele pot interfera cu unele tratamente.
  •  
    • 2292 mesaje
    13 Iun 2005, 13:02
    0 0
    Bai Butuc...ia mai du-te nene si lasa-ne draq in pace cu facerea ta de bine! Ma tot stresezi cu grija ta cretina! Hai ca m-am enervat rau! Da-te-n kko de aici ca ma apuca si te injur!
  •  
    • 451 mesaje
    13 Iun 2005, 13:14
    0 0
    Pentru Catalina,
    Un pic de politete si fara injuraturi, indiferent de opinie.
    Tu faci ce vrei. Poti sa mergi la terapist naturist in caz de raceala sau altceva banal. Cand e ceva serios mergi la medic caci se poate agrava.
  •  
    • 451 mesaje
    13 Iun 2005, 13:18
    0 0
    CATALINA,
    Scuza-ma. Initial am crezut ca mi te adresezi mie.
    Il inteleg pe BUTUC ca are nevoie de bani sa manance, ca noi toti.
  •  
    • 552 mesaje
    13 Iun 2005, 13:28
    0 0
    Nu stiu de ce, dar mie imi suna a Herbalife. Daca asta vindeti, domnule BUTUC Florin, nu v-ati (asa se scrie v-ati, nu va-ti, e compus din "va ati...", fiind vocala "a" dubla, una cade si se inlocuieste cu cratima) gasit piata de vanzare, deoarece exista experiente foarte negative pe acest forum in legatura cu Herbalife...
    Daca vindeti altceva, gasiti dvs alta cale, aici ne intalnim virtual sa vorbim ca femeile, de una, de alta, ca daca avem probleme grave, avem scoala suficienta cat sa apelam la serviciile unui medic ADEVARAT.
    Aceasta exprimare va convine, Domnule BUTUC?
  •  
    • 2292 mesaje
    13 Iun 2005, 13:35
    0 0
    Si eu am nevoie disperata de bani! Crede-ma! Dar asta nu inseamna ca trebuie sa stresez pe toata lumea.
    PS: Se accepta scuzele!
  •  
    Rin
    • 32 mesaje
    13 Iun 2005, 18:23
    0 0
    Imi cer scuze ca am deranjat pe cineva cu mesajul meu.
    Nu am pretins niciodata ca sunt doctor si nu am cum sa pretind asa ceva.Ar fi absurd din partea mea.
    Sunt doar consultant.Cine stie definitia acestui cuvint e bine.
    Imi cer scuze ca am intervenit pe acest forum.Mai ales pe acest sit destinat femmeilor.
    Am crezut ca si noi barbatii facem parte din categoria oamenilor si putem purta o discutie civilizata cu cineva.Indiferent de sex,religie.
    Nu fac pe bunul samaritean am mai spus-o.
    Sunt doar un om.
    Daca alti oameni nu le pasa de ceilalti e ok.E problema lor.
    Este pacat ca altii spun ca am o grija haioasa fata de ceilalti.
    Imi pare rau ca sunt persoane care folosesc cuvinte jicnitoare la adresa celorlalti.Mai ales la adresa mea.
    Eu nu am jicnit pe nimeni.Pentru-ca nu-mi permit.
    A respecta pe cineva inseamna a te respecta pe tine insuti.
    Ca unii nu cred in Naturism este problema lor.Nu sunt obligati de nimeni.
    Inca o data IMI CER SCUZE DACA AM SUPARAT PE CINEVA.
    Cu Deosebit Respect:
    Butuc Florin
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Iun 2005, 19:20
    0 0
    Daca ai fi intervenit in calitate de om si nu in calitate de afacerist, ai fi fost primit cu bratele deschise.