stari de moleseala?

•  
    • 421 mesaje
    11 Iun 2005, 21:53
    0 0
    Hey girls...uite am si eu o problema cu iubitu' meu.

Povestea suna cam asa: De cateva luni imi spune ca are stari de moleseala...zilnic..i se intampla sa nu mai poata sa faca nimik..sa caste...nu il doare capul , ii este ameteala.. asa se simte slabit..parca nu are vlaga..Saracu' cica starile astea ii umbresc toata existenta.

Ideea e ca el a fost la medic..si-a facut toate analizele posibile...set complet la sange...si nu are nimik..

Noi am banuit ca programul stresant de lucru pe care il are ii cauzeaza...adica de dimineata la 8 pana seara la 8...intre patru pereti...in IT...ESTE POSIBIL CA PROGRAMUL STRESANT SA AIBA ASTFEL DE URMARI ASUPRA ORGANISMULUI?

Daca da..ati mai auzit astfel de cazuri...si ce ar trebui sa facem?

Merci anticipat!
    Va pup!
  •  
    • 1511 mesaje
    11 Iun 2005, 23:09
    0 0
    Se poate. Ia pune-l tu pe el sa scrie jurnal ce face pe zi, ce, cat si la ce ora mananca, bea si pune aici, poate gasim ceva.
    Daca e ceva psihosomatic, putine sanse sa-si dea vreun doctor seama de asta.
  •  
    • 421 mesaje
    12 Iun 2005, 00:00
    0 0
    Mai ce sa zic el pleaca dimineata la 8 fara sa manance nimic si mananca abia pe la ora 14 ceva si apoi mai mananca la 21-22 cam asa ceva.Lucreaza in IT.Pana acum nu a avut probleme cu oboseala si cu ameteliile astea dar acum vad ca de luni bune se simte rau.Adica nu are chef de viata asa,are putere,are pofta de mancare,nu il doare capul dar in schimb casca toata ziua si are asa ameteli parca ar lua-o intr-o parte.De dormit doarme fff bine cam de pe la 00.00 pana pe la 7:30 cam asa in general.Nu stiu ce sa mai fac,am fost si la medic asa cum am zis dar degeaba,nu i-a gasit nimic si totusi...ARE CEVA!!! Ce pot sa fac sa scapam de astea.Ce sa faca? Ce sa urmeze?
  •  
    • 421 mesaje
    12 Iun 2005, 10:09
    0 0
    am fost destul de explicita?
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Iun 2005, 12:21
    0 0
    DA Este evident ca este epuizat fizic si psihic. O vizita la doctor, un mod de viata ceva mai aproape de normalitate, nitica miscare in aer liber, la lumina zilei... etc... adica lucrurile simple despre care le stiti si voi ca el duce lipsa.
    Munca indelungata la computer ma face si pe mine sa am uneori stari din astea, de parca ma pierd, ma duuuc... asaaaa.... de parca ma decuplez de la starea de trezie si pierd contactul cu realitatea.
  •  
    • 765 mesaje
    12 Iun 2005, 21:38
    0 0
    gagarina, am sa-ti dau acelasi sfat pe care l-am dat si norei mele cand era intr-o astfel de situatie : mergi si fa o investigatie la un aparat de biorezonata.

Dupa cate stiu, indianca, va poate ajuta in sensul asta.

De ce spun sa apelezi la un aparat de biorezonanta? Pentru ca acolo vei afla ceea ce nu poti afla prin analize.
    Deficitul de vitamine si minerale ii pot creea probleme prietenului tau si doar o suplimentare a acestora poate sa-l redreseze si destul de repede.

Acelasi lucru s-a intamplat cu nora mea si chiar daca a fost sceptica si a mers la acest aparat numai sa-mi faca pe plac, dupa investigatie si prescrierea produselor naturiste corespunzatoare si consumarea lor, si-a revenit in nici o saptamana. Acum consuma cu regularitate (cand are stari de oboseala) aceste produse.
    Nu vreau s-o iei ca pe o reclama ci ca pe un adevar pe care sa-l verifici.
  •  
    • 3 mesaje
    13 Iun 2005, 17:53
    0 0
    gagarina sotul meu avea tot asa stari de moleseala si nu avea chef de nimic (are 40 ani). Dupa ce si-a facut analizele a constatat ca nu are nimic, a inceput sa faca o detoxifiere a organismului si sa ia antioxidanti si minerale. Acum dupa aproximativ 3 luni este OK. Cred ca trebuie sa incerce si prietenul tau asa ceva.