Ajutooor! am sanii mici

•  
    • 1 mesaje
    11 Iun 2005, 16:48
    0 0
    va rog dati-mi un sfat! daca ati incercat ceva si a avut efect sa-mi spuneti oricat ar costa!multumesc!
  •  
    • 37 mesaje
    11 Iun 2005, 17:04
    0 0
    Poftim?!!!! Asa si? Bucura-te de asta! Ce, crezi ca dcaa nu porti sutien cu cupe D nu esti frumoasa? Sau nu esti desteapta? Da-mi voie sa ma indoiesc...
    Nu masura sinilor iti dau farmec sau valoare! Daca nu ma crezi, uite-te la prietenele tale cu sini mici: vezi ca si ele au prieteni, iubiti si ca se simt bine in pielea lor! Si mai arunca un ochi si pe podiumurile de prezentare de moda si pe la televizor. Nu esti singura.
    Si in plus, cit ani ai? Banuiesc ca vreo 16-17.
  •  
    • 2209 mesaje
    12 Iun 2005, 00:01
    0 0
    Mie mi-au crescut considerabil de cand am inceput sa iau anticonceptionale. Dar asta e un efect secundar, deoarece am dureri foarte puternice in sani. Nu se merita sa faci ceva pentru a avea sani mai mari. Daca e sa-tzi creasca or sa-tzi creasca o data cu timpul, altfel nu se merita, itzi spun eu.... Si-n plus, sanii mici sunt atat de sexy...
  •  
    • 47 mesaje
    12 Iun 2005, 19:25
    0 0
    Sa zici merci ca ai sini mici!Si eu am sini mici si am avut si eu groaza asta dar toti barbatii din viata mea m-au incurajat si au fost f multumiti de ei asa ca,in timp mi- atrecut orice fel de jena.Este adevarat ca de cind am inceput sa iau anticonceptionale au mai crescut si mai mult decit atit conteaza ca s-au mai intarit.Sa-ti zic ceva,de fapt asta apreciaza cel mai mult barbatul la sinii unei femei :sa fie tari si fermi.Chiar astia si sunt sinii frumosi,nu aia mari si lasati.Asa ca bucura-te de ei cit ii mai ai mici si feciorelnici ca de crescut oricum or sa-ti mai creasca.
  •  
    • 62 mesaje
    12 Iun 2005, 23:28
    0 0
    coriro, de cand iei tu anticonceptionale ti s-au intarit sanii? ce anticonceptionale iei? si eu ca si alte mamici am alaptat si mi s-au lasat ce-i drept dar vreau si eu ceva la indemana ca sa se mai intareasca macar purin! sunt mici, dar sant si lasati! va pup pe toate si va multumesc tare mult!
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Iun 2005, 00:06
    0 0
    Da' ce se intampla cu sanii dupa ce se sisteaza anticonceptionalele? Nu cumva marirea si intarirea sanilor este o chestiune legata mai degraba de efectele secundare ale aportului artificial de hormoni?

(Intreb asta pentru ca si eu, inainte de ciclu, pe fond hormonal, am sanii mai mari, mai tari si cam durerosi - dar dupa ciclu revin la dimensiunile lor normale.)
  •  
    • 270 mesaje
    13 Iun 2005, 00:27
    0 0
    Anticonceptionalele pot avea efectul de a mari putin sanii, dar nimic spectaculos, la fel cum se poate lua si ceva in greutate, tot din aceasta cauza. Dar odata cu incetarea administrarii lor corpul redevine cum era initial (asta cand nu apar alte probleme din cauza anticonceptionalelor, dar asta e alta poveste).
    Cat despre modificarea sanilor inainte de menstruatie, asta e unul dintre semnele cum ca se apropie acea perioada. Si cred ca e general valabil, ca sa spun asa.
  •  
    • 47 mesaje
    13 Iun 2005, 10:51
    0 0
    Da mai fetelor.Marirea si intarirea sintilor e un efect sec de la anticonceptionale si nu cred ca,conteaza ce anticonceptionale folosesti.Eu,de ex, am luat Logest.M-am impacat f bine cu el si nu m-am ingrasat nici un gram,mi-au crescut putin sinii si s-au mai intarit.Dar in cazul fetelor cu alaptatul,nu poate sa-i ridice si sa-i intareasca nici un anticonceptional.Trebuie sa faceti sport cu haltere mici pt intarirea muschilor pectorali.
  •  
    • 5 mesaje
    5 Iul 2005, 16:33
    0 0
    Si eu am sanii mici, dar mie chiar imi plac. Uita-te la cele cu un bust impresionant, de cele mai multe ori au sanii lasati. Iar daca vrei sa porti un decolteu, ia-ti un sutien din silicon, din ala care se lipeste, fara bretele si vei vedea cati iti vor admira sanii...