citomegalovirus (CMV)
-
10 Iun 2005, 20:060 0Buna ziua,
Am 28ani si sunt insarcinata in saptamana a 9-a. Am facut 3 teste identice la diferite laboratoare de analize medicale, cu privire la CMV. Primul test a aratat ca CMV -IgM- pozitiv (fara a mi se da valorile normale), al doilea test la un alt laborator CMV-IgM- 0.333 negativ (valori normale negative<0.399 si pozitiv>0.500), CMV IgG- 199.5 pozitiv (negativ <15, pozitiv >=15) iar al treilea test pe care pe care l-am facut la Institutul Cantacuzino a avut urmatoarele rezultate CMV IgM 0.22Negativ (valori normale negativ <0.70, pozitiv>0.90) CMV IgG-49 Pozitiv (valori normale: negativ <4, pozitiv >6).
Mentionez intervalele dintre analize au fost: 10zile intre primul si al doilea si 2zile intre al doilea si al treilea.
Am fost la ecografie si fatul la masuratori avea doar 6 sapt si 2zile (08.06.2005) si nu s-a depistat activitate cardiaca. Mentionez ca nu am avut menstruatie regulata la 28zile (intarzierile de ciclu menstrual ajungeau si la 12zile).
Am motive sa-mi fac griji? Este posibil ca la primul test CVM –IgM sa fi fost pozitiv si sa fi afectat fatul oprindu-l din evolutie?. Nu am avut nici un simptom care sa-mi indice ca as fi avut CMV iar analiza hemoleucograma completa facuta chiar la primul laborator arata parametrii normali.
In asteptarea unui raspuns va multumesc din sufletul meu de mamica care-si doreste f. mult un pitic
Isabela