vinisoare rosii pe picioare
-
1 1stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect insa am ajuns in situatie critica.imi apar tot mai multe vase sparte pe picioare si nu stiu cum sa le tratez.am incercat acel gel Lioton insa nu a avut efecte.daca mai stie cineva vreo alta solutie, va rog nu ezitati sa impartasiti acest lucru.Multumesc!
-
am inteles ca acu se pot scoate cu laser ,fara incizii,mai multe amanunte nu stiu...si eu am aceeasi pb si ma enerveaza ca am doar 21 de ani si deja nu mai imi vine sa port decat pantaloni lungi.Partea haioasa e ca tratamentul asta cu laser e si scump ,in jur de 200-300 de euro am inteles si nici nu impiedica sa-ti mai apara altele...dc mai afli noutati spune si mie
-
fetelor nu stiu cat va poate fii de folos aceasta informatie dar... merita stiu. matusa mea avea aceste vinisoare rosii pe fata. Foarte multe. si le-a scos cu laser acum catvia ani (3-4) la spitalul colentina. pentru inceput, dupa operatie avea pe fata niste cojite ca niste intepaturi de ac, dar s-au vindecat si acum nu se mai vad. este adevarat ca pot reaparea, dar ei nu i-au mai aparut deocamdata. a fost atunci internata la un doctor dermatolog. nu stiu cat de eficient este tratamentul si pt picioare...
-
Am reusit sa merg la un doctor si venele acestea de numesc VENECTAZII.Medicul mi-a recomandat un tratament cu Rutin-C si Venoton gel la care se adauga o cura de vitamine A si C..vitaminele de iau o luna da, o luna nu.Deocamdata nu stiu ce sa zic.sper sa imi treaca nenorocitele astea de vinisoare