vinisoare rosii pe picioare

•  
    • 4 mesaje
    10 Iun 2005, 11:00
    1 1
    stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect insa am ajuns in situatie critica.imi apar tot mai multe vase sparte pe picioare si nu stiu cum sa le tratez.am incercat acel gel Lioton insa nu a avut efecte.daca mai stie cineva vreo alta solutie, va rog nu ezitati sa impartasiti acest lucru.Multumesc!
  •  
    • 2292 mesaje
    10 Iun 2005, 11:16
    0 0
    Tata are probleme cu varicele si am citit in Formula As ca un foarte bun unguent pentru varice si vene sparte este STIMUVEN GEL. La el a dat rezultate. Se gaseste in farmacii, este un produs naturist din castan si nu este f. scump. In jur de 60 de mii tubul. Poti incerca.
  •  
    • 4 mesaje
    16 Iun 2005, 20:56
    1 0
    am incercat si Stimuven dar nu m-a ajutat cu nimic.
  •  
    • 647 mesaje
    19 Iun 2005, 10:28
    1 1
    am inteles ca acu se pot scoate cu laser ,fara incizii,mai multe amanunte nu stiu...si eu am aceeasi pb si ma enerveaza ca am doar 21 de ani si deja nu mai imi vine sa port decat pantaloni lungi.Partea haioasa e ca tratamentul asta cu laser e si scump ,in jur de 200-300 de euro am inteles si nici nu impiedica sa-ti mai apara altele...dc mai afli noutati spune si mie
  •  
    • 46 mesaje
    19 Iun 2005, 18:47
    0 0
    Eu am inteles ca sunt cauzate de lipsa vit P. Si aceasta daca se ia cu vit C impreuna rezolva problema+ miscare, macar plimbari. Eu asta incerc acum si iti voi spune daca va avea efect(totul e natural, ieftin deci efecte negative=0).
  •  
    Cmn
    • 92 mesaje
    20 Iun 2005, 12:51
    1 0
    Si mie mi-au aparut pe picioare de cateva luni de la anticonceptionale si am inceput sa iau extract de castan comestibil dar. Am sa revin daca are efect.Fetelor spuneti-mi si mie cu laser cum trec?Cat costa tratamentul pentru suprafete mai mari?Un cabinet la care me pot adresa?
  •  
    • 410 mesaje
    4 Iul 2005, 00:32
    0 2
    vinisoarele astea pot aparea si de la anticonceptionale? am mai auzit chestia asta, dar nu-i stiu daca-i adevarat.
    am incercat si eu Lioton Gel, dar e vax.. sa vad daca Stimuven are vreun efect.
  •  
    • 494 mesaje
    12 Iul 2005, 19:16
    2 0
    azi am citit k varicele se mai trateaza cu...bisturiul.dar nu cred k vreti sa ajungeti pana acolo.cu masaj ati incercat? dar masaj profesionist.cautati la vreun spa, complex de sanatate, unde se fac masaje si terapeutice.multa sanatate!
  •  
    • 4 mesaje
    23 Iul 2005, 12:53
    1 1
    eu am incercat toate metodele netraditionale si traditionale..urmeaza sa merg in bucuresti la un medic mai bun..daca are vreun rezultat tratamentul pe care o sa mi-l dea o sa vi-l impartasesc cu cea mai mare bucurie
  •  
    • 19 mesaje
    23 Iul 2005, 22:10
    0 0
    fetelor nu stiu cat va poate fii de folos aceasta informatie dar... merita stiu. matusa mea avea aceste vinisoare rosii pe fata. Foarte multe. si le-a scos cu laser acum catvia ani (3-4) la spitalul colentina. pentru inceput, dupa operatie avea pe fata niste cojite ca niste intepaturi de ac, dar s-au vindecat si acum nu se mai vad. este adevarat ca pot reaparea, dar ei nu i-au mai aparut deocamdata. a fost atunci internata la un doctor dermatolog. nu stiu cat de eficient este tratamentul si pt picioare...
  •  
    • 4 mesaje
    12 Aug 2005, 20:50
    3 1
    Am reusit sa merg la un doctor si venele acestea de numesc VENECTAZII.Medicul mi-a recomandat un tratament cu Rutin-C si Venoton gel la care se adauga o cura de vitamine A si C..vitaminele de iau o luna da, o luna nu.Deocamdata nu stiu ce sa zic.sper sa imi treaca nenorocitele astea de vinisoare