Pentru cele cu chisturi la ovare!!!!!!!!
-
2 1Sa va povestesc in mare cu ce m-am confruntat pana acum. Acum 2 ani la un control ginocologic mi s-a pus diagnosticul de ovare polichistice si mi s-a prescris Novinette pe care l-am luat de atunci , am facut o pauza de 3 luni dar ultimul an l-am luat continuu. Anul acesta din cauza unor dureri in abdomen am ajuns la medic din nou, unde la eco se vedeau 2 chisturi, unul de 6 cm si altul in jur de 3-4 cm.....m-am cam speriat, am zis ca la ce mi-au folosit anticonceptionalele?...in fine am mers si la endocrinolog, am facut teste de hormoni, eco la sani cu gandul sa-mi schimb anticonceptionalele. In acest timp, deci de o luna de zile nu am mai luat Novinette in schimb dragele mele m-am apucat sa beau ceai de urzica coada soricelului, galbenele, tot felul de combinatii si am baut in fiecare zi bitter suedez, cate o lingura cu apa. Ieri am fost la control din nou la ginecologie sa vad daca au mai crescut chisturile. Surpriza!!!! mi-au disparut, s-au absorbit ....mai am cateva chistulete mici care nu prezinta probleme....Vroiam sa ma apuc sa iau Diane 35, dar daca asa sta situatia mai bine nu le iau caci sunt tari si fetele care le-au folosit s-au plans de ele. Fetelor incercati si voi ceaiurile si metodele naturiste, macar astea nu au efecte secundare si uite ca dau si rezultate!!!!! O sa iau in continuare Novinette macar astea nu mi-au facut nici bine dar nici rau. Am scris tot aici la Sanatate ca am descoperit ceva sub brat ca un fel de nodulet mic, azi merg la medic nu mai astept nici o clipa. Am sa va scriu si despre asta. Sper sa va fie de folos povestea mea. Incercati cu incredere retetele de ceaiuri a Mariei Treber, se gasesc si pe internet.
-
eu am descoperit acum 4 luni ca am ovare micropolichistice in special stangul era inflamat si avea niste chistulete intre 13 si 17 mm .Medicul endocrinolog mi-a recomandat produse naturiste :vitamine , antioxidanti , hepatobil , tinctura de galbenele si de urzica , ulei de peste , lecitina .Luna asta am fost la control si chisturile mele au scazut la jumatate :cel mai mare are 6 mm .Eu m-am bucurat ca nu mi-a dat hormoni .
-
Eu am citit cartea ei, pe internet la adresa de jos gasesti retete in functie de plante sau de boli luate din cartea ei. Eu iti spun ce am folosit: ceai de coada soricelului, urzica, galbenele si am cumparat o sticluta de bitter suedez. In fiecare zi am luat o lingura de bitter cu apa si am baut 2 cani de ceai. Ceai se bea o luna de zile.
http://www.freemail.atlastelecom.ro/~samuboy/index.php