AJUTOR, SUNT DISPERATA!!!!!
-
0 0Fetelor ajutati-ma va rog...ieri a inceput sa ma doara, sa ma jeneze ceva sub brat, m-am autoexaminat si am descoperit ceva de marimea unei boabe mici de mazare sub piele si care ma doare ingrozitor. Poate fi de la faptul ca m-am ras si m-am dat cu stick, poate fi de la cosmetice? Mentionez ca in urma cu 2 saptamani am fost la endocrinolog pentru un control la sani si atunci nu mi-a gasit nimic nici la sani si nici sub brate. Ajutati-ma, va rog mult!!!!
-
Draga mea, nu te mai speria asa.Cred ca este un cos sub piele, sau ceva de genul asta.Pt.siguranta ta dute la doctor.
Eu am patit-o si mai rau.In aceeasi zona ca si tine eu am o alunita pe caream taiat-o cu lama, si care s-a umflat, sa vezi atunci plansete si tipete, ma si vedeam pe lumea cealalta!
Hai ca nu-i mare lucru, ai sa vezi! Pupici! -
magdel, eu sunt patita si adevarul e ca un furuncul asa apare la inceput, nu-ti dai seama ce este.Tot de la ras mi s-a tras, intr-o perioada de vara cand eram la mare.De atunci medicul m-a sfatuit ca dupa ras intotdeauna sa dau cu alcool sanitar, indiferent cat ar fi de dureros, iar lama,aparatul sau ce folosesc pt ras, la fel,inainte sa-l sterg foarte bine cu spirt.
Mergi la un medic dermatolog bun, acum cat este inca in faza incipienta si te va sfatui ce sa faci.