miros urat
-
0 0Dragi eve, cine imi spune si mie care e cauza si cum pot scapa de mirosul urat si persistent din gura? Mirosul persista chiar daca ma spal mereu pe dinti, chiar daca mestec mereu guma. Poate stie cineva un remediu. Merci!
-
Iata cateva remedii de la cineva care lucra in farmacie. Pe unii ii ajuta, pe altii nu:
- Apa de gura OSSIDENTA - multi sunt multumiti de ea
- Tinctura de propolis in gargara
- Tablete de supt cu propolis
- tablete de supt cu ULEI DE PATRUNJEL
M-ar interesa daca te ajuta ceva sa stiu daca ma intreaba cineva. -
aceeasi problema am si eu... ani de zile mi-am facut analize...din cauza dintilor nu este(am dantura de invidiat
)...La un moment dat mi-a spus un doctor ca mirosul neplacut vine de la faptul ca am colonul lung si intortochiat, deci constipatie cronica( si mirosul urat este atunci cand nu fac 2 zile)...alt doctor a spus ca am o infectie in gat( streptococ) si ca din cauza acesteia am aceasta problema..acum fac tratament pt aceasta infectie..daca rezultatele sunt bune te anunt si pe tine
...in rest ma spal de multe ori pe dinti..ata de gura..apa de gura...a si inca o chestie draguta..incearca periutele alea care curata limba..la mine se simte diferenta..sau poate e doar impresia mea.. -
O sa va dau "reteta" pe care am gasit-o si eu in revista medicina naturista,si m-a scapat de probleme, desi ajunsesem sa fiu realmente disperata...Deci cumparati 3 lamai(sau 2 mai mari), le stoarceti si le puneti intr-un recipient.Eu le pun intr-un borcan de 400ml, si apoi completati cu o cantitate egala de apa fie plata fie de la izvor, in cel mai rau caz apa de la robinet fiarta si racita. SI asa este. Faceti gargara de 3 ori pe zi, dimineata inainte de micul dejun, pe la 6,7 seara si apoi inainte sa va culcati. Borcanul cu preparatul se pastreaza in frigider..Sa nu va spetiati daca o sa isi schimbe gustul dupa cateva zile o sa fiemai acru, e foarte bun asa, si o sa va obisnuiti cu gustul..Efectul e garantat in 2 saptamani, dar mie o saptamana mi-a fost suficienta.Ideea este ca daca intrerupeti tratamentul, mirosul o sa revina, de aceea nu va recomand o pauza mai mare de o saptamana.Oricum in timp folosirea acestei ape de gura va deveni o rutina, ceva normal..Eu acum o mai folosesc doar de doua ori pe zi dimineata si seara si efectul se pastreaza.. Va recomand ca in paralel sa radeti limba dimineata si seara cu o lingura,incercati sa mergeti cat mai adanc pentru ca in foarte multe cazuri bacteriile acumulate pe limba sunt cauza mirosului neplacut..La inceput o sa simtiti ca vi se face rau daca bagati lingura prea adanc, de aceea va recomand sa faceti kestia asta progresiv, eventual la inceput doar dimineata pe stomacul gol.In acelasi timp incercati intr-un fel sa tusiti, sau sa spuneti un fel de "HAAA" si nu o mai simtiti senzatia de voma.Sa nu inlocuiti lingura cu celebra periuta de dinti despre care se spune ca are aceelasi efect, diferenta e mare.. .Sper sa va ajute sfaturile mele..Astept cu nerabdare sa vad daca v-am fost sau nu de folos..Mult succes!!!