dureri muschiulare de spate
-
0 0exista sala gimnastica persoane peste 50 ani?
-
Liana, tot din cauza durerilor musculare de spate am ajuns si eu mai demult la o sala de fitness. (Ca pe urma am prins gustul si am continuat sa imi lucrez tot corpul este o alta poveste, in contextul asta.)
Din prima zi, i-am spus instructorului despre durerile de spate, si bine am facut. Mi-a dat interdicite la aparatele de fitness timp de 2 luni, interval in care am respectat programul lui de gimnastica. Te asigur ca, o data cu intarirea musculaturii spatelui, durerile dispar cu desavarsire!
-
liana, la sala unde mergeam eu venea si o tipa cam de varsta ta - noi, aia ceva mai tineri (media era de 25-35 de ani), o admiram la modul cel mai sincer.

Asa ca mergi linistita oriunde, fara idei preconcepute, ca nu e cazul.
Eu am preferat intotdeauna sa merg dimineata, de cum se deschidea sala, pentru ca era mai putina lume la ora aia. Exercitiile durau maximum 30 de minute - dupa aceea faceam un dus rapid (toate salile au) si alergam la serviciu, unde explicasem ca fac gimnastica pentru durerile de spate si ca, daca e nevoie, pot recupera intarzierea stand peste program (nu a fost nevoie niciodata, oamenii erau intelegatori).