puricii
-
0 0De ceva timp sub geamul meu, locuiesc la parter, s-a cuibarit un caine, pe care din pacate,din cauza vecinilor nu pot sa-l izgonesc.
Acest caine are purici si in ultimele zile au inceput sa-mi intre in casa.
Stiti cumva o solutie pe care o pot da ca sa scap de ei.
precizez ca nu pot da pe caine, din pricina vecinilor -
Vecinii tai, daca sunt iubitori de animale, ar trebui sa fie multumiti de faptul ca doresti sa deparazitezi cainele. Pentru asta, poti merge la farmacia veterinara si ceri ceva contra purecilor (Frontline-ul este bun, dar scump; mai exista si alte antiparazitare, dar nu stiu cum se numesc, iti va spune farmacistul). Tot el te va sfatui ce sa faci in privinta "invadatorilor" din casa.
-
Spala zilnic, sau de 2 ori pe zi pe jos. E obositor, dar efectul apare imediat. Speli cu o carpa, cu mana. Ideea e sa-i aduni si sa-i deranjezi de la locul lor. Dar daca sunt purici de animal, nu stau in casa omului mai mult de o spatamana, s-ar putea sa fie purici din boxa daca blocul in care statzi are boxa. Si la noi pe scara a fost problema cu puricii pt cei de la parter....
-
Frontline: 227000 lei (Caine 20-40kg)
Frontline: 241000 lei (Caine 40-60kg)
Merita banii, ca sa scapi de purici in mod sigur si fara bataie de cap.
Ii faci cainelui o carare in parul de pe ceafa si ii picuri acolo continutul fiolei, masand cu un tamponel de vata.
Lichidul intra prin piele in sange, puricii beau sangele si crapa.
Se aplica la ceafa animalului pentru ca acesta nu se poate linge acolo.
Nu cumva sa te apuci sa-l momesti cu mancare ca sa stea sa-i dai cu Frontline! Adica poti sa faci asta, dar sa astepti mai intai sa termine de mancat, altfel te poti trezi maraita sau chiar muscata (majoritatea cainilor isi apara mancarea chiar si de cel care i-a oferit-o - e o chestie care se intalneste chiar si la cainii de companie cei mai blanzi). -
am avut si eu o problema cu cainii unei vecine de pe palier si am cumparat o fiola de la farmacia veterinara de la Politehinca(cea cu flori)se numeste K-othrine, a costat 53.000 lei si am dizolvat-o intr-un litru de apa si am stopit cu un puf ramas de la geamuri.Doar stropesti geamul pe afara si peretele.La mine a mers,sper ca si la tine sa functioneze!
-
zgarda de puricei e pentru model.. macar ia-i roshie, sa nu-l deoache cineva..
deci, nu e buna de nika!
pentru pisici, e ceva? ca vad ca a mea se intalneste cu altele pe la tara cand o luam .. si parca.. e cam foita!
am ectocid, ceva de genul, cica e cel mai bun si mai scump din marea farmacie vet. din oras. dar...... -
frontline este cel mai bun! exista si ptr pisici asa ca incearca sa ii pui si o sa tina cateva luni! eu cu zgarda nu am facut nimic! daca nu te impaci bine cu catelul cumpara frontline si roaga pe unul dintre vecinii care se intelege bine cu el sa il puna ptr ca trebuie pus cu atentie la ceafa ca atfel nu ai facut nimic! bafta!!!
-
Buna la pureci frontline este cel mai bun,dar daca pt tine problema este de igienizare a casei,incearca sa dai pe dinafara geamului periodic pe perete cu o solutie contra lor si sa faci o bariera inre tine si ei, un spray de gindaci si pureci de ex.,pe mine o solutie de a scapa de orice bacterie mai naspa ma invatat doc veterinar, sa dau pe covoare cu otet diluat la o saptamina si sa spal cu apa si otet peste tot,la asta am mai pus de la mine otet in apa cu care matur zilnic asa preventiv,dar nu e bun decit la bacteri pt purici foloseste ce te-au sfatuit fetele.Mult succes.
-
Fiecare cu parerea lui.Eu cind i-am facut catelusei deparazitare cu Frontline nu am fost multumita deloc.Dupa o luna avea iar chiriasi.Pina acum 2 ani cind mi-a zis veterinarul ca a aparut ceva nou, mai bun si dupa parerea lui.ADVANTIX.Este cu putin mai scump ca si celalalt dar jos palaria!Nu -i fac decit 2,cite 1 la 6 luni aici luind in considerare si faptul ca ne plimbam pe dealuri,cimpii unde exista si alte animale.Nu am vazut puric sau capusa pe ea! Incercati.Parerea mea merita toti banii!
-
mai, dar chiar trebuie sa suporti tu puricii din cauza vecinilor? oamenii astia chiar sunt nesimtiti pe bune! si eu sunt patita cu vecinii care pastreaza pe langa bloc caini comunitari si crede-ma ca imi plac animalele, dar mi-e cam frica de cainii straini. de cate ori merg sa platesc intretinerea, la scara unde este administratorul e un dulau comunitar care ma latra de tremur toata.
daca tot vor sa faca o fapta buna sa ia cainii in casa, nu sa sufere altii din cauza lor!
pune piciorul in prag, nu e posibil sa te umple pe tine de purici. daca tot vor sa-l tina pe langa bloc, sa-l deparaziteze macar. -
raindrop nu stiu daca se gaseste in farmacii dar ma gindesc ca da.Eu merg la cabinet, platesc
iar doctorul il aplica pe spatele catelusei.Doctorul la care merg a renuntat la a mai aduce frontline in cabinet.La el ori ADVANTIX ori nimic,pt.ca s-a trezit cu reclamatii din partea altor stapini si decit sa mai aibe discutii a preferat sa renunte la el.Dar este foarte bun.Ma plimb toata vara pe dealurile din Oradea unde intilnesti alti caini vagabonzi sau de pe la curtile oamenilor,mai dai si peste cite o cireada de vaci unde vezi cum troneaza capusele pe ele + mai apare si cite o gasca de oi,la care nici nu vreau sa ma gindesc ce au pe ele luind in considerare cum arata!
Ca si detalii ADVANTIX-ul este facut de BAYER.Ti-l recomand cu incredere!