Heeeelp! Petele rosii de pe fata
-
0 0Am folosit produsele de curatire a tenului de le Garnier si cred ca mi-am ars fata pentru ca am o multime de pete rosii pe fata. Cunoaste-ti vreun remediu?
-
Daca e o roseala care apare imediat dupa folosire, care dispare cand pui degetul pe pata rosie, s-ar putea sa fii alergica la ceva din compozitie.
Daca esti alergica la ceva va trebui sa eviti toate cosmeticele care contin acest ingredient dar nu-i usor caci nu stim la ce ingredient suntem alergice.
Insa nu-s sigura ca-i alergie.
La cat timp au aparut petele? De cat timp la ai?
Schimba produsul. Daca problema persista si cu alte cosmetice mergi la medic.
Si eu ma rosesc imediat de la unele dus geluri de la Yves Rocher. -
Poate ca sunt alergica la ceva din compozitia produselor.Le-am folosit aproape o saptamana dupa care am renuntat. Acum nu stiu cum sa-mi revin.Sunt niste pete marunte si rosii parca ar fi muscaturi de tantar. Am sa incers si cu crema de la Elmiplant. O cosmeticiana m-a indrumat sa folosesc hidrocortizon fiola. A folosit cineva asa ceva?
-
Hidrocortizonul fiole e pentru injectii. Nu e cazul. Exista hiodrocortizon crema care calmeaza mancarimea si roseala in caz de alergie. Te mananca petele? Poti sa incerci.
Nu mai folosi GARNIER.
Poti incerca alta marca numai dupa ce dispar petele daca crezi ca ai nevoie de gomaj, in caz de ten gras.
DACA SI CU ALTA MARCA SUNT PROBLEME:
- Exista cosmetice pentru cei alergici dar sunt scumpe( Avene...)
Multe alergii se datoreza parabenilor folositi ca si conservanti sa nu mucegaiasca cosmeticele. Insa poti fi alergica si la altceva.
- Exista cosmetice scumpe fara parabeni
- Pe vremuri ne curatam fata cu ce aveam in bucatarie: albus de ou, tarate, malai.... Dupa mine rezultatul nu era mai haios decat cu GARNIER.
Cine isi mai aminteste retetele???? -
Poate daca folosesti un produs de alta marca, la pret similar nu vei mai avea probleme.
Sau poti folosi produsele de mare marca (Avene, Roc, Galenic...) pe care scrie: PIELE ALERGICA, PIELE INTOLERANTA, FARA PARABENI.
Un gel de curatare AVENE e cam 400.000
Pe situl http://www.sensiblu.com poti sa-ti faci o idee de pret.
Insa la SENSIBLU e scump. Aeleasi produse le gasesti mai ieftin in alta parte.