Heeeelp! Petele rosii de pe fata

•  
    • 53 mesaje
    8 Iun 2005, 10:13
    0 0
    Am folosit produsele de curatire a tenului de le Garnier si cred ca mi-am ars fata pentru ca am o multime de pete rosii pe fata. Cunoaste-ti vreun remediu?
  •  
    • 451 mesaje
    8 Iun 2005, 10:20
    0 0
    Daca e o roseala care apare imediat dupa folosire, care dispare cand pui degetul pe pata rosie, s-ar putea sa fii alergica la ceva din compozitie.
    Daca esti alergica la ceva va trebui sa eviti toate cosmeticele care contin acest ingredient dar nu-i usor caci nu stim la ce ingredient suntem alergice.
    Insa nu-s sigura ca-i alergie.
    La cat timp au aparut petele? De cat timp la ai?
    Schimba produsul. Daca problema persista si cu alte cosmetice mergi la medic.
    Si eu ma rosesc imediat de la unele dus geluri de la Yves Rocher.
  •  
    • 2209 mesaje
    8 Iun 2005, 10:21
    0 0
    Da! Crema pentru fatza de la Elmiplant. Bioten. In functie de tipul tau de ten, itzi alegi tipul cremei. Eu am avut de castan si nu mai stiu ce pt ten gras. Crem. E cea mai buna!!
  •  
    • 53 mesaje
    8 Iun 2005, 10:57
    0 0
    Poate ca sunt alergica la ceva din compozitia produselor.Le-am folosit aproape o saptamana dupa care am renuntat. Acum nu stiu cum sa-mi revin.Sunt niste pete marunte si rosii parca ar fi muscaturi de tantar. Am sa incers si cu crema de la Elmiplant. O cosmeticiana m-a indrumat sa folosesc hidrocortizon fiola. A folosit cineva asa ceva?
  •  
    • 1928 mesaje
    8 Iun 2005, 11:57
    0 0
    din cate stiam eu ai nevooie de reteta pentru hidrocortizon, si e destul de periculos penrtu ca se injecteaza direct in vena. incearca mai degraba cu un alt antialegic, ge claritine, sau pur si simplu spala-te pe fata cu apa calduta si sapun, ca sa elimini substanta la care esti alergica.
  •  
    • 451 mesaje
    8 Iun 2005, 12:11
    0 0
    Hidrocortizonul fiole e pentru injectii. Nu e cazul. Exista hiodrocortizon crema care calmeaza mancarimea si roseala in caz de alergie. Te mananca petele? Poti sa incerci.
    Nu mai folosi GARNIER.
    Poti incerca alta marca numai dupa ce dispar petele daca crezi ca ai nevoie de gomaj, in caz de ten gras.
    DACA SI CU ALTA MARCA SUNT PROBLEME:
    - Exista cosmetice pentru cei alergici dar sunt scumpe( Avene...)
    Multe alergii se datoreza parabenilor folositi ca si conservanti sa nu mucegaiasca cosmeticele. Insa poti fi alergica si la altceva.
    - Exista cosmetice scumpe fara parabeni
    - Pe vremuri ne curatam fata cu ce aveam in bucatarie: albus de ou, tarate, malai.... Dupa mine rezultatul nu era mai haios decat cu GARNIER.

Cine isi mai aminteste retetele????
  •  
    • 53 mesaje
    8 Iun 2005, 12:15
    0 0
    Nu injectabil. Mi-a recomandat sa sparg o fiola si sa o tin sub forma de comprese pe fata timp de un sfert de ora. Si multa gheata.
  •  
    • 53 mesaje
    8 Iun 2005, 12:17
    0 0
    Draga Esmeralda ce inseamna scump pentru produsele AVENE? Cam cat costa ?
  •  
    • 451 mesaje
    8 Iun 2005, 12:19
    0 0
    Poti si asa. Dar fiolele sunt fabricate pentru injectii. Exista hidrocortizon fabricat sa fie aplicat pe piele. Dupa mine e mai bine o crema. E mai bine CREMA, mai putin grasa, decat UNGUENT.
  •  
    • 53 mesaje
    8 Iun 2005, 12:25
    0 0
    ma duc la farmacie sa caut crema. Dar de ceva ceaiuri ati auzit?Cel de albastrele va spune ceva?
  •  
    • 451 mesaje
    8 Iun 2005, 12:33
    0 0
    Poate daca folosesti un produs de alta marca, la pret similar nu vei mai avea probleme.
    Sau poti folosi produsele de mare marca (Avene, Roc, Galenic...) pe care scrie: PIELE ALERGICA, PIELE INTOLERANTA, FARA PARABENI.
    Un gel de curatare AVENE e cam 400.000
    Pe situl http://www.sensiblu.com poti sa-ti faci o idee de pret.
    Insa la SENSIBLU e scump. Aeleasi produse le gasesti mai ieftin in alta parte.
  •  
    • 451 mesaje
    8 Iun 2005, 13:05
    0 0
    Ca sa nu cumperi cosmetice degeaba, acolo unde sunt testere poti sa incerci pe mana si sa astepti 24 de ore sa vezi daca te rosesti. Am vazut asta pe prospectele de vopsea de par dar niciodata n-am avut rabdare.
  •  
    • 83 mesaje
    8 Iun 2005, 15:09
    0 0
    Poti sa incerci comprese cu ceai de galbenele. Efecte antialergice bune au ceaiul sau tinctura de trei-frati-patati (intern).
  •  
    • 16 mesaje
    21 Aug 2005, 16:09
    0 0
    Cred ca tot cu produsele naturiste vei face face fata cele de la farmacie nu dau randament. pe bune.