o minune americana
-
0 0Ati auzit de minunea americana?Este vorba despre un aparat care iti poate face in numai 10 minute o diagnosticare completa-deficitul de minerale, vitamine oligoelemente, desfunctiile unor organe.
Daca sunteti interesate contactati-ma. -
Eu nu cred. Aparatele fiabile pentru analize sunt foarte scumpe. Zilnic trebuie verificat ca aparatele masoara corect si zilnic trebuie intretinute.
Eu am acasa un termometru electronic chinezesc care, cu ocazia unei raceli, indica ca am 35 °C. Speriata si ingrijorata m-am dus la medic sa-i spun ca-s racita si am 35 °C. Nu aveam nimic si temperatura mea era normala.
Stati linistite si nu va mai ingrijorati cu ce nu e. -
Eu nu cred. Aparatele mici, de buzunar n-au cum sa fie fiabile. Eu am lucrat cu automate de facut analize. Chiar si cele mai bune aparate din lume o mai iau razna asa ca zilnic trebuie controlate ca functioneaza corect. Un aparat de buzunar poate doar da o idee insa rezultatul trebuie luat cu prudenta si verificat intr-un laborator specializat.
-
Intradevar exista acest aparat.Se numeste QX.
Functioneaza pe baza de BioRezonanta.
Dar nu este american cu a fost proiectat de catre Dl.Dr.William Nelson din Budapesta.
Ce face?Controleaza pe baza rezonantei tot in organism.
Orice organ.
Si totodata daca gaseste ceva in neregula, iti zice ce,+ca iti indica si tratamentul adegvat(Tratament Naturist)
Butuc Florin
Consultant Terapii naturiste
yahoo messenger: butucflorin68 -
Intrati pe www.medicina-cuantica.ro si veti avea raspunsuri la acesta problema.
Asa veti afla si de alte aparate ce functioneaza pe baza BioRezonantei la care puteti testa inclusiv eficacitatea medicametelor pe care le folositi.
Aceste aparate de ultima ora au fost acceptate si de spitale. Asa ca nu este o sarlatanie. Doar ca trebuie sa acceptam si noul in viata noastra.
Aceste aparate au fost concepute si folosite din alte considerente, dar firmele producatoare de suplimente nutritive au luat initiativa si le folosesc.
Chiar daca ideile ce stau la baza acestor aparate sunt de ceva ani, doar dezvoltarea tehnicii de calcul a facut posibila cunosterea lor (cel putin la noi) deabia acum. -
Va puteti trata cu tratamente naturiste, ceaiuri, plante in caz de boli banale: raceala. Majoritatea bolilor banale se vindeca singure fara sa faceti nimic.
Atentie, multe plante interfera cu medicamentele anticoagulante cum e TROMBOSTOP, COUMADINE, SINTROM.
E sarlatanie sa spui ca se trateaza cancerul cu terapii naturiste. Orice zi pierduta poate agrava pronosticul.
In caz de o afectiune serioasa mergeti la medic. -
Cele mai fiabile sunt informatiile care vin de la persoane care nu au nimic de castigat de pe urma acestor produse. E vorba de autoritatile sanitare din Romania, universitari din Romania si occident, autoritatile sanitare din alte tari europene.....
Atentie la articolele din presa platite de cei ce vand aceste produse unde informatiile sunt lucrate si transformate.
Cand informatiile vin de la cei ce vand aceste produse, calitatea lor e variabila: informatii corecte, sarlatanie, informatii lucrate si transformate.
Exista sarlatani care vand apa sarata la pret exorbitant pentru tratat cancerul. -
In primul rand Dr. Nelson nu este maghiar!
In al doilea rand acest aparat nu vindeca bolile incurabile dar le poate descoperii.
Nimeni din CALIVITA nu va va spune ca acest aparat vindeca bolile incurabile. Este un aparat de diagnostic.
Sunt multe persoane care au fost la N doctori si nu au reusit sa le puna un diagnostic corect! Ele pot avea sansa de a afla diagnosticul corect!
Pentru mine personal nu este o afacere. Aparatul nu este al sotului meu ci al unor persoane din Craiova . Cosultatia este 300.000 lei
Am lansat acest subiect pentru cei care incearca cu disperare sa afle de ce boli sufera si ... ar mai fi cava
Atat cat voi trai pe acest pamant mi-am propus sa fac numai bine!
Asadar,
Va doresc tot binele din lume