Pete brune de soare
-
1 0Cine stie un tratament eficient pentru petele brune pe fata de la soare, ca o masca de sarcina?
Am fost la dermatolog. Am un depigmentant scump, ecran solar.... Dupa 1 saptamana de tratament, momentan nu se vede nimic. -
Skinoren nu-i pentru pete, e pentru cosuri. In plus nu prea poti sa folosesti Skinoren vara caci pielea devine foarte sensibila de la soare, se roseste, te arde.
Anticonceptionalele pot da pete de soare, ca o masca de sarcina. Am citit ca la unele femei se amelioreaza daca schimbi anticonceptionalul cu un altul. Eu am schimbat RIGEVIDON cu MINESSE anticonceptionalul cu cel mai slab dozaj care exista. E foarte scump. Momentan, dupa 1 luna nu se vede nimic.
Mie dermatologul mi-a zis sa folosesc un ecran solar cu indice minim IP 60. Cand e timp urat zice sa folosesc ecran solar dimineata si la pranz iar cand e timp frumos la fiecare 2 ore.
Ca sa nu-ti incarce prea mult tenul si sa nu faci cosuri trebuie folosit un solar CREMA de genul ROC MINESOL IP 60. In nici un caz lapte sau emulsie caci sunt prea grase.
Momentan nici un rezultat. -
pt pistrui stiu ca e bun sa se dea de 2 X pe zi cu otzet in care peste noapte a fost zdrobita si lasata o ceapa, sau jumate.Se face asta 2 sapt. Am incercat de cateva ori dar mai mult de-o sapt n-am perseverat. Ei, vreau sa spun ca s-au mai sters, sunt mai putin accentuati, iar iarna, toamna trebuie sa te uiti f atenta si de aproape sa-i vezi. Daca stau f mult in soare mai apar nerusinatii dar nu asa evident. Oricum e bine de fol o crema de soare pt fatza cu filtru f mare de protectie, sau sa nu se stea in soare puternic, ci putin cate putin cand nu arde... si astfel se poate bronza si tenul nu numai pistruii
. Poate prinde bine si la altfel de pete. Va pupic. -
pt pistrui stiu ca e bun sa se dea de 2 X pe zi cu otzet in care peste noapte a fost zdrobita si lasata o ceapa, sau jumate.Se face asta 2 sapt. Am incercat de cateva ori dar mai mult de-o sapt n-am perseverat. Ei, vreau sa spun ca s-au mai sters, sunt mai putin accentuati, iar iarna, toamna trebuie sa te uiti f atenta si de aproape sa-i vezi. Daca stau f mult in soare mai apar nerusinatii dar nu asa evident. Oricum e bine de fol o crema de soare pt fatza cu filtru f mare de protectie, sau sa nu se stea in soare puternic, ci putin cate putin cand nu arde... si astfel se poate bronza si tenul nu numai pistruii
. Poate prinde bine si la altfel de pete. Va pupic. -
Eu nu stiu ce sa ma fac cu anticonceptionalele astea. De cand am inceput sa iau, ma dor incontinuu. Am luat Marvelon, acum iau Yasmin. Si Yasminul e foarte scump, dau pe el 303.000 lunar. Inca n-am terminat prima folie de Yasmin, mai am 5 pastile, dar pana acum nici o schimbare. Sanii ma dor intr-o veselie...
-
Ginecologul n-are de unde sa stie dinainte ce vom suporta si ce nu. Pana nu incerci nu sti. Eu am mai intrerupt un anticonceptional pentru sangerari foarte importante.
In plus, reprezentantii medicali ii sensibilizeaza pe medici sa prescrie anumite produse caci sunt bani multi in joc. Lucru in breasla si cunosc lucrurile din interior.
Pentru ALTA si BORRACHA: poate LOGEST, cel mai slab dozat de pe piata romaneasca il veti suporta mai bine. In curand va aparea MINESSE, cel mai slab dozat din lume. -
Eu vreau sa ma duc sa ma interesez de Evra(sper ca am scris bine, habar nu am cum se scrie). Ala este un plasture aplicat pe mana sau sub buric, anticonceptional. La noi inca nu se gaseste, dar prin comanda din Anglia se aduce. 1 plasture e bun 2 saptamani. 3 plasturi pe luna 700.000. Var`mea din Irlanda foloseste de 2 ani, si nu a ramas gravida. Nu are efecte secundare deloc cica. Nu stiu...dar oricum 700.000 lunar e enorm!