Pete brune de soare

•  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 12:39
    1 0
    Cine stie un tratament eficient pentru petele brune pe fata de la soare, ca o masca de sarcina?
    Am fost la dermatolog. Am un depigmentant scump, ecran solar.... Dupa 1 saptamana de tratament, momentan nu se vede nimic.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 12:47
    1 0
    Stii ce e foarte bun? Sub coaja de ou, se afla o pielitza alba. Pielitza aia, o rupi cu grija de pe coaja si o aplici pe zonele afectate de pete de soare sau pistrui. Stai cu ea 10-15 minute, apoi te speli pe fatza. E foarte eficient! Mult succes!
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 12:52
    1 0
    Multumesc. O sa incerc. Trebuie pielita de la un ou crud sau fiert?
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 12:53
    1 0
    Crud.
  •  
    • 163 mesaje
    7 Iun 2005, 13:04
    0 0
    Si cam in cat timp se observa ceva?
    Si eu sunt disperata cu petele pe pometi (de la pilulele anticonceptionale), am incercat crema de albire de la Skincode, ulei de ricin, zeama de lamaie, Retin A...nici o imbunatatire. Am mai auzit ca ar fi bun Skinoren? A incercat cineva?
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 13:33
    0 0
    Nu stiu la cat timp se observa, eu nu am probleme (din fericire). Am citit in Formula As retzeta si am recomandat-o unei prietene care avea probleme si dupa un timp am intrebat-o daca e mai bine si mi-a multumit pt retzeta, a zis ca e o diferetntza considerabila. Acum nu stiu exact timpul...
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 13:37
    0 0
    Skinoren nu-i pentru pete, e pentru cosuri. In plus nu prea poti sa folosesti Skinoren vara caci pielea devine foarte sensibila de la soare, se roseste, te arde.
    Anticonceptionalele pot da pete de soare, ca o masca de sarcina. Am citit ca la unele femei se amelioreaza daca schimbi anticonceptionalul cu un altul. Eu am schimbat RIGEVIDON cu MINESSE anticonceptionalul cu cel mai slab dozaj care exista. E foarte scump. Momentan, dupa 1 luna nu se vede nimic.
    Mie dermatologul mi-a zis sa folosesc un ecran solar cu indice minim IP 60. Cand e timp urat zice sa folosesc ecran solar dimineata si la pranz iar cand e timp frumos la fiecare 2 ore.
    Ca sa nu-ti incarce prea mult tenul si sa nu faci cosuri trebuie folosit un solar CREMA de genul ROC MINESOL IP 60. In nici un caz lapte sau emulsie caci sunt prea grase.
    Momentan nici un rezultat.
  •  
    • 38 mesaje
    7 Iun 2005, 13:42
    0 0
    pt pistrui stiu ca e bun sa se dea de 2 X pe zi cu otzet in care peste noapte a fost zdrobita si lasata o ceapa, sau jumate.Se face asta 2 sapt. Am incercat de cateva ori dar mai mult de-o sapt n-am perseverat. Ei, vreau sa spun ca s-au mai sters, sunt mai putin accentuati, iar iarna, toamna trebuie sa te uiti f atenta si de aproape sa-i vezi. Daca stau f mult in soare mai apar nerusinatii dar nu asa evident. Oricum e bine de fol o crema de soare pt fatza cu filtru f mare de protectie, sau sa nu se stea in soare puternic, ci putin cate putin cand nu arde... si astfel se poate bronza si tenul nu numai pistruii . Poate prinde bine si la altfel de pete. Va pupic.
  •  
    • 38 mesaje
    7 Iun 2005, 13:44
    0 0
    pt pistrui stiu ca e bun sa se dea de 2 X pe zi cu otzet in care peste noapte a fost zdrobita si lasata o ceapa, sau jumate.Se face asta 2 sapt. Am incercat de cateva ori dar mai mult de-o sapt n-am perseverat. Ei, vreau sa spun ca s-au mai sters, sunt mai putin accentuati, iar iarna, toamna trebuie sa te uiti f atenta si de aproape sa-i vezi. Daca stau f mult in soare mai apar nerusinatii dar nu asa evident. Oricum e bine de fol o crema de soare pt fatza cu filtru f mare de protectie, sau sa nu se stea in soare puternic, ci putin cate putin cand nu arde... si astfel se poate bronza si tenul nu numai pistruii . Poate prinde bine si la altfel de pete. Va pupic.
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 13:48
    0 0
    In caz de soare puternic foloseste ecran total, PHOTODERM MAX 100, CREMA, la fiecare 2 ore. Preferabil nu lapte sau emulsie, prea grase. Asa mi-a zis dermatologul.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 13:58
    0 0
    Cat costa anticonceptionalul Minesse?
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 14:03
    0 0
    Cineva mi-a cumparat din strainatate 3 plachete cu 26 de euro. E foarte mult si momentan, dupa 1 luna nici o schimbare. E anticonceptionalul cel mai slab dozat care exista.
  •  
    • 26 mesaje
    7 Iun 2005, 14:07
    0 0
    Exista o crema care se numeste FARMACIA,foarte buna pentru pete.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 14:11
    0 0
    Eu nu stiu ce sa ma fac cu anticonceptionalele astea. De cand am inceput sa iau, ma dor incontinuu. Am luat Marvelon, acum iau Yasmin. Si Yasminul e foarte scump, dau pe el 303.000 lunar. Inca n-am terminat prima folie de Yasmin, mai am 5 pastile, dar pana acum nici o schimbare. Sanii ma dor intr-o veselie...
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 14:17
    0 0
    In farmacii gasesti contraceptionale microdozate:
    - LOGEST: 200.000 lei 1 luna
    - MERCILON: 180.000 lei 1 luna
    Cel mai mic dozaj il are LOGEST.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 14:22
    0 0
    Daca mie Yasmin mi-a recomandat, nu puteam sa-i zis "da` stitzi, mai este si Mercilon..si multe altele.." Eu ma conformez cu ce zice doctoritza, sper doar sa zica bine...
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 14:28
    0 0
    Ginecologul n-are de unde sa stie dinainte ce vom suporta si ce nu. Pana nu incerci nu sti. Eu am mai intrerupt un anticonceptional pentru sangerari foarte importante.
    In plus, reprezentantii medicali ii sensibilizeaza pe medici sa prescrie anumite produse caci sunt bani multi in joc. Lucru in breasla si cunosc lucrurile din interior.
    Pentru ALTA si BORRACHA: poate LOGEST, cel mai slab dozat de pe piata romaneasca il veti suporta mai bine. In curand va aparea MINESSE, cel mai slab dozat din lume.
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 14:34
    0 0
    Eu vreau sa ma duc sa ma interesez de Evra(sper ca am scris bine, habar nu am cum se scrie). Ala este un plasture aplicat pe mana sau sub buric, anticonceptional. La noi inca nu se gaseste, dar prin comanda din Anglia se aduce. 1 plasture e bun 2 saptamani. 3 plasturi pe luna 700.000. Var`mea din Irlanda foloseste de 2 ani, si nu a ramas gravida. Nu are efecte secundare deloc cica. Nu stiu...dar oricum 700.000 lunar e enorm!
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 14:37
    0 0
    LOGEST mi se pare o incercare mai ieftina. Si cum faci cu plasturii la plaja, strand?
  •  
    • 2209 mesaje
    7 Iun 2005, 14:40
    0 0
    Sunt de culoarea pielii si sunt micutzi. Il pui mai jos, cat sa fie acoperit de slip. Dupa ce iesi din apa trebuie sa il presezi 20 de secunde si nu se dezlipeste. Bha, daca e adevarat ce se spune despre el, e bestial!