uter fibromatos

•  
    • 3 mesaje
    6 Iun 2005, 13:49
    0 0
    am 39 ani si am fost diagnosticata cu uter fibromatos.daca cunoasteti remedii naturiste va rog sa-mi scrieti.voi incepe un tratament cu contraceptive-lutenyl pentru tulburari menstruale.cine a mai folosit si care sunt consecintele?deocamdata mi s-a recomandat examen periodic la 6 luni.am inteles ca uterul fibromatos este predispus la formarea fibromului.ce altceva stiti?
  •  
    • 451 mesaje
    7 Iun 2005, 09:16
    0 0
    Mi se pare foarte corect ca incerci intai un tratament cu medicamente. Nu exista tratamente naturiste pentru asta.
    Nu te gandi la efectele adverse daca tu suporti bine tratamentul. Exista riscul ca pielea ta sa fie mai sensibila la soare sub tratament. Unele femei fac pete de soare, ca o masca de sarcina. Protejeaza-ti fata cu un ecran solar si nu sta in soare intre 12 si 16.
    Cineva din familia mea avea uter fibromatos si ginecologul a propus imediat s-o opereze fara sa incerce nimic altceva. Operatia e cea mai rentabila optiune pentru ginecolog.
  •  
    • 187 mesaje
    28 Feb 2006, 10:23
    0 0
    greti,nu stiu daca mai citesti aici dar tare mult a-si vrea sa stiu ce s-a mai intimplat cu tine - in legatura cu tratamentul pt uter fibromatos