cura de apa
-
0 0Dragele mele,va rog frumos sa-mi dati si mie" cura de apa".Sunt noua venita si tot incerc sa o gasesc si nu dau de ia.Daca nu va suparati, mi-o poate scrie si mie cineva? va pup
-
Am auzit de aceasta cura si am si urmat-o. Se tine timp de trei saptamani, dar are mai mult efect dupa ce ai terminat o alta dieta, oarecare, cam la o sapt. diferentă. Poţi să încerci şi aşa, dar ţi-o recomand, totuşi, după un regim.
Deci:
I-a săpt. - 0,5 litri apă fiartă de seara. Se bea dimineaţa pe stomacul gol.
II-a săpt. - 1 litru apă fiartă seara şi se bea dimineaţa
III -a săpt. - 1,5 litri apă fiartă seara şi se bea dimineaţa.
Asta e tot. Nu slăbeşti mult la început. Cam 2 kg, dar după această cură vei slăbi mai mult.
Poţi mânca orice, oricând. Ai să vezi că după ce ai să bei toată cantitatea de apă zilnică o să ţi se facă o foame cumplită. Nu-i nimic, poţi mânca oricât.
Cam asta-i tot. Sper să funcţioneze şi la tine. -
O scriu din nou.
I-a sapt. 0,5 litri apa fiarta seara. Se bea dimineata pe stomacul gol
II-a sapt. -1 litru apa fiarta seara. Se bea dimineata
III-a sapt. - 1,5 litri apa fiarta seara, se bea dimineata.
Sa se inteleaga ca 0,5 litri/zi, respectiv 1litru/zi si 1,5 litri/zi
Poti manca oricat, oricand. Vei slabi putin la inceput, dar dupa cura vei vedea cum slabesti vazand cu ochii. Sper sa functioneze si la tine. -
De cand am citit despre aceasta cura tot incerc sa imi dau seama de ce apa fiarta de seara...de ce nu apa plata?
Actiunea ar fi urmatoarea
istensia stomacului(1,5l de apa) creeaza senzatia de satietate. Apoi prin diluarea sucului gastric digestia este intarziata, asa nu apare senzatia de foame.
Dar de ce fiarta? Luminati-ma! -
Cafeaua sa stii ca deshidrateza, cînd îti este sete trebuie sa bei apa nu altceva, nici macar ceai sau suc de fructe. Dupa o ceasca de cafea ar trebui sa bei doua de apa. In plus eu am mai gasit pe internet articole unde ziceau ca ar trebui sa bem apa chiar înainte sa apara senzatia de sete(atunci cînd apare este un semn ca ai început sa te deshitratezi).Despre cafea am gasit ca nu prea ar trebui sa bem cînd vrem sa slabim; sau cel putin sa bem decofeinata. Cafeaua stimuleaza pancreasul, care la rîndul lui face sa apara senzatia de foame(si în special de ceva dulce)- sper sa fi zis bine din punct de vedere medical.