cura de apa

•  
    • 1 mesaje
    1 Mai 2002, 21:42
    0 0
    Dragele mele,va rog frumos sa-mi dati si mie" cura de apa".Sunt noua venita si tot incerc sa o gasesc si nu dau de ia.Daca nu va suparati, mi-o poate scrie si mie cineva? va pup
  •  
    • 151 mesaje
    24 Mai 2002, 00:13
    0 0
    sa-ti spun sincer,n-am auzit de aceasta cura,in ce consta?Ai aflat cite ceva?.Nu te pot ajuta cu nimic,din pacate.
  •  
    • 18 mesaje
    26 Mai 2003, 11:48
    0 0
    Am auzit de aceasta cura si am si urmat-o. Se tine timp de trei saptamani, dar are mai mult efect dupa ce ai terminat o alta dieta, oarecare, cam la o sapt. diferentă. Poţi să încerci şi aşa, dar ţi-o recomand, totuşi, după un regim.
    Deci:
    I-a săpt. - 0,5 litri apă fiartă de seara. Se bea dimineaţa pe stomacul gol.
    II-a săpt. - 1 litru apă fiartă seara şi se bea dimineaţa
    III -a săpt. - 1,5 litri apă fiartă seara şi se bea dimineaţa.
    Asta e tot. Nu slăbeşti mult la început. Cam 2 kg, dar după această cură vei slăbi mai mult.
    Poţi mânca orice, oricând. Ai să vezi că după ce ai să bei toată cantitatea de apă zilnică o să ţi se facă o foame cumplită. Nu-i nimic, poţi mânca oricât.
    Cam asta-i tot. Sper să funcţioneze şi la tine.
  •  
    • 18 mesaje
    26 Mai 2003, 11:55
    0 0
    O scriu din nou.
    I-a sapt. 0,5 litri apa fiarta seara. Se bea dimineata pe stomacul gol
    II-a sapt. -1 litru apa fiarta seara. Se bea dimineata
    III-a sapt. - 1,5 litri apa fiarta seara, se bea dimineata.
    Sa se inteleaga ca 0,5 litri/zi, respectiv 1litru/zi si 1,5 litri/zi
    Poti manca oricat, oricand. Vei slabi putin la inceput, dar dupa cura vei vedea cum slabesti vazand cu ochii. Sper sa functioneze si la tine.
  •  
    • 636 mesaje
    26 Mai 2003, 12:14
    0 0
    Angie am si eu o nelamurire. De ce apa fiarta de seara? apa plata nu merge si nefiarta?
  •  
    • 1208 mesaje
    26 Mai 2003, 12:20
    0 0
    Offf dacia_andrada sau mai bine zis ramonel, cine zice ala e! Semanam cu cine ne lauda. Creier imprumutat !
  •  
    • 246 mesaje
    26 Mai 2003, 14:22
    0 0
    si ce face cura asta cu apa, mai mult decit sa curete organismul? de ce salbesti? si de ce trebuie sa bei apa fiarta (si racita, banuiesc!)? nu se poate inlocui cu apa plata sau apa de la filtru?
  •  
    • 636 mesaje
    30 Mai 2003, 12:47
    0 0
    De cand am citit despre aceasta cura tot incerc sa imi dau seama de ce apa fiarta de seara...de ce nu apa plata?
    Actiunea ar fi urmatoareaistensia stomacului(1,5l de apa) creeaza senzatia de satietate. Apoi prin diluarea sucului gastric digestia este intarziata, asa nu apare senzatia de foame.
    Dar de ce fiarta? Luminati-ma!
  •  
    • 18 mesaje
    3 Iun 2003, 10:15
    0 0
    Ce pot spune este ca prin fierbere se elimina toate toxinele. Este pura. De apa sterilizata are nevoie organismul. Chiar crezi ca apa plata este asa curata? Cura asta o stiu de la o femeie in varsta, e un fel de leac babesc. Chiar si baietii o pot tine.
  •  
    • 636 mesaje
    3 Iun 2003, 10:32
    0 0
    Prin fierbere apa nu devine mai curata...dimpotriva, toate reziduurile se concentreaza! Mai bine apa distilata.
  •  
    • 2234 mesaje
    5 Iun 2003, 09:22
    0 0
    de fapt dupa fierbere sa stii ca se pot distruge unele microorganisme. prin fierbere creste de asemni concentratia de ioni si saruri din apa, in urma evaporarii.
  •  
    • 3 mesaje
    6 Iun 2003, 09:44
    0 0
    Draga mea am sa incerc si eu cura de apa. Eu nu prea beau lichide de obicei in afara de cafeaua de dimineata !! am sa te tin la curent !!
    Mersi !!
  •  
    • 95 mesaje
    6 Iun 2003, 15:31
    0 0
    Apropo de cafea, e buna sau nu? Eu beau cafea si cand mi-e sete si cand nu. Partea buna a fost ca am observat ca am pierdut putin in greutate, dar nu stiu daca a fost de la cafea sau de la altceva. Daca stiti mai multe despre chestia asta, astept parerile voastre. Hai va pup
  •  
    • 139 mesaje
    6 Iun 2003, 22:02
    0 0
    Cafeaua sa stii ca deshidrateza, cînd îti este sete trebuie sa bei apa nu altceva, nici macar ceai sau suc de fructe. Dupa o ceasca de cafea ar trebui sa bei doua de apa. In plus eu am mai gasit pe internet articole unde ziceau ca ar trebui sa bem apa chiar înainte sa apara senzatia de sete(atunci cînd apare este un semn ca ai început sa te deshitratezi).Despre cafea am gasit ca nu prea ar trebui sa bem cînd vrem sa slabim; sau cel putin sa bem decofeinata. Cafeaua stimuleaza pancreasul, care la rîndul lui face sa apara senzatia de foame(si în special de ceva dulce)- sper sa fi zis bine din punct de vedere medical.
  •  
    • 95 mesaje
    6 Iun 2003, 22:40
    0 0
    Merci mult pentru informatii. Chiar nu stiam, si eu beau cate 4-5 cafele pe zi, crezand ca asa o sa slabesc. Dar totusi am citit undeva ca e depurativ. In general, ceaiurile sau bauturile depurative sunt indicate in curele de slabire. Hai te pupic.
  •  
    • 1 mesaje
    25 Nov 2010, 22:31
    0 0

am si eu o intrebare pentru angie_monica25

ai incercat cura cu apa fiarta?

si daca da a dat ceva rezultate?

•  
    • 40 mesaje
    26 Nov 2010, 16:13
    0 0
    ATENTIE! Global Wellness Innovation ofera de sarbatori reduceri de 50% la COSMETICE ORGANICE, 30% LA CAFELE SI CEAI cu extract de GANODERMA si GINSENG, 35-40% LA SUPLIMENTE NUTRITIVE pe baza de GANODERMA si CORDYCEPS.

www.globalwinn.ro, e-mail: office@globalwinn.ro