test sarcina
-
3 0Fetelor, ma puteti ajuta cu niste informatii, va rog! Aveti idee cum se numeste testul de sarcina care iti spune dupa 48 de ore (parca) de la contactul sexual daca esti sau nu? si eventual un pret aproximativ?
multzam anticipat -
Din cate stiu eu cel mai bun test de sarcina semnaleaza sarcina din prima zi in care trebuie sa ai menstruatie.Asta deoarece hormonul care este decelat in urina se produce din momentul nidarii oului(iar asta se produce la mai multe zile de la fecundatie).Nu am auzit de un test atat de rapid dar poate exista.Oricum chiar sunt curioasa cum se numeste,ar fi super sa stii dupa doar 2 zile care e situatia.
-
Mai ana si eu iti dau dreptate dar au fost fete pe aici care spun ca exista test care iti da rezultatul dupa 72 ore.Nici eu n-am auzit de asa ceva,dar ,mai stii,o fi.Si chiar as vrea si eu sa aflu cum se numeste ca am cam tremurat asteptind sa treaca zilele pina la ciclu.Asa ar fi mai simplu:ti-l faci dupa 2 zile si gata ,stii o treaba.
-
De ce crezi ca e imposibil? este logic!
Intervalul de timp cat pot trai spermatozoizii, o parte dintre ei, este de 72 ore.deci este intervalul de timp in care ei pot fecunda ovulul.
Deci 3 zile de la contactul sexual.
La orice farmacie intrebi de un test de sarcina (normal). Din pacate nu imi amintesc numele. Era ceva romanesc cred, dar bun...de vreme ce mi-a indicat bine. Iar daca este +, atunci dupa inca vre-un interval de timp m-ai repeta-l o data.
Sa auzim numai de bine -
Merenghe draga dupa cum am spus mai sus hormonul nu se secreta cand are loc fecundatia ci cand are loc nidarea(atasarea oului la peretele uterin)care se intampla la cateva zile de la fecundatie.Ce este ilogic in asta?Iti propun sa citesti fiziologia omului si nu o sa ti se mai para atat de ilogic.
-
Nu exista nici un test de sarcina care sa-ti spuna dupa cateva zile de la contact daca esti sau nu insarcinata. va spun din proprie experienta. Cel mai sensibil este Clear Blue, care la mine cu trei zile inainte de menstruatie a aratat o a doua dunga aproape invizibila. Abia in ziua menstruatiei au aparut doua clare. Si acuma il asteptam pe BB sa vina
-
Eu am avut o perioada de panica acum 2 luni ca nu stiam daca am ramas sau nu si am fost sa cumpar un test de sarcina si n-am gasit nici unul mai rapid pe aici(eu locuiesc in strainatate).Tot la clear blue am apelat si eu si asa scrie si in prospect ca primul test se face la 1-2 dupa ziua in care n-a venit ciclul iar al 2 lea se repeta dupa vreo 3 zile(sunt 2 testari intr-un pachet).Dar mai rapid n-am gasit.
-
Da se intampla,si exista posibilitatea,ca testul sa fie facut prea devreme si sa nu fie concludent,sau sa se pozitiveze mai tarziu..poti avea o dereglare hormonala sau o boala inflamatorie pelvina,stres,etc..daca iti intarzie menstra,asta nu inseamna ca esti neaparat insarcinata..
Acest mesaj a fost editat de către eueu09: