Atentie la HIV

•  
    • 115 mesaje
    2 Iun 2005, 14:29
    0 0
    Prin acest vroiam sa atrag atentia asupra acestiu virus care se raspandeste tot mai mult. Cei care au Hiv nu sunt persoane care stau la pat internate in spitale ci sunt oamenii de langa noi.
    Am avut ocazia sa ajung pe la Spitalul de infectioase si sa aud niste minunatii de m-am inspaimantat. Daca pana acum se depistau persoane cu HIV in varste de 16-17 ani care au fost internati in spitale in '89-90 bebelusi fiind si contaminati (nu se stie sigur cum), acum se descopera tot mai multe GRAVIDE, deoarece testul HIV este obligatoriu in sarcina. Persoane care nu au avut simptomatologie de nici un fel, care datorita sotului care a muncit prin strainatate sau vietii care au avut-o inainte de casatorie au dobandit virusul (etc).
    Faza asimptomatica poate dura pana la 10 ani de la contaminare si in timpul asta crezandu-te perfect sanatos sa transmiti mai departe infectia.
    Cred ca trebuie sa avem mai multa grija cu cine dorim sa ne imparitm intimitatea.
    Acest topic reamintesc ca doreste sa traga un semnal de alarma!
  •  
    • 257 mesaje
    2 Iun 2005, 16:07
    0 0
    notat, ankdent. multumim de informatii
  •  
    • 5 mesaje
    24 Oct 2005, 19:39
    0 0
    interesante informatii cu totii ne amintim de ani 95 96 cand la stiri vedeam copiii bolnavii de HIV traind in orfelinat, cu ochii tristi caracteristici oamenilor constienti ca nu sunt "normali"....ci "defecti". insa acum ei nu mai sunt copii ci adolescenti activi sexual poate...
    Am citit un articol unei prietene despre o fata de 16 ani care "nu intelegea de ce baietii o parasesc cand aud ca are SIDA", prietena mea a fost foarte revoltata si eu la fel recunosc dar am intrebat-o ea ce ar face si mi-a zis " sa li se tatueze in frunte ca au SIDA sa stim si noi". m am intristat dar nu incetez sa ma intreb oare mai crede cineva la fel? va rog sa mi impartasiti parerea voastra.