cum aflu daca sunt fertila
-
2 Iun 2005, 12:290 0Cum pot sa aflu daca sunt fertila? Am avut tot felul de probleme, si as vrea sa-mi fac un test sau ceva investigatii, asa pt linistea mea...Mi s-a tot spus ca problemele care le-am avut mi-ar putea afecta fertilitatea si m-am cam speriat sincer. A facut cineva asa ceva,aveti idee unde se face? Please.
-
2 Iun 2005, 13:22Incearca la Marie Stopes (www.mariestopes.r
. Iti poti face acolo un pachet de analize complete. Asta am de gand sa fac si eu, dar momentan sunt inca sub tratament si abia dupa doua luni, dupa ce termin tot, vreau sa imi fac si eu analizele astea. Si eu sunt trecuta prin multe si am dubii in privinta fertilitatii. Probabil mai sunt si alte clinici unde se fac astfel de analize, dar eu ti-o recomand pentru ca am fost de cateva ori acolo, cu mai multe probleme, si au medici buni. -
2 Iun 2005, 13:37Sa stii ca m-a macinat si pe mine o buna perioada de timp treaba asta si intr-un final am cerut ginecologului meu sa imi spuna ce sa fac ca eu aveam impresia ca nu pot ramane insarcinata. Mi-a explicat zambind ca asemenea teste costa foarte scump si ca nu au nici un roist atata vreme cat nu vreau acum sa am copii. Astea se fac atunci cand te hotarasti si iti faci si tu si partenerul sa vedeti si compatibilitatea;
Pe mine una m-a convins .... ca nu are absolut nici un rost si sa ma agit