Help!!!

•  
    ts
    • 109 mesaje
    2 Iun 2005, 11:11
    0 0
    Am in permanenta chisturi cand pe un ovar, cand pe celalalt, cand pe amandoua si am facut doua operatii care au rezolvat problemele pe moment. Imi doresc extrem de mult un copil fapt pentru care in iarna, la propunerea medicului, am facut o histerosalpingografie, fara ca nimeni sa-si puna problema ca as putea avea o infectie si aceasta analiza ar putea sa-mi faca mai mult rau decat bine. E inutil sa va explic prin ce calvar trec de 5 luni. Practic de la acea HSG m-am ales cu inflamarea trompelor plus abcese reziduale (piosalpinx) si singura solutie ca sa scap relativ bine este sa fac o operatie cu sanse mari sa-mi scoata o trompa. In aceste conditii singura mea sansa de a aveaw un copil este inseminarea artificiala. Puteti sa ma sfatuiti sa ma indrept catre o clinica anume in acest sens?
  •  
    • 145 mesaje
    2 Iun 2005, 12:52
    0 0
    In Timisoara au cea mai mare experienta in domeniu, apoi Bucuresti. Intra pe google si cauta inseminare artificiala sau fertilizare in-vitro FIV, vei gasi cateva adrese si nume de doctori. Iti urez mult succes si multa putere. Stiu prin ce treci!
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    2 Iun 2005, 13:24
    0 0
    Sa nu crezi ca nu am cautat... as fi vrut insa sa aflu din experiente personale. Multumesc pentru incurajare.
  •  
    • 46 mesaje
    4 Iun 2005, 15:12
    0 0
    Draga mea in nici un caz nu renunta la metode nealopate de rezolvare a problemei tale!Scrie la formula_as sau cauta pe formula_as.ro si vei vedea cata cazuri f grave s-au rezolvat fara chirurgie! In nici un caz eu nu as face operatia!Eu nu mai iau medic de ani! Din aceasta revista mi-am rezolvat multe probleme!Scrie-mi dc vrei pe liaz@k.ro