leac pentru insomnie...
-
0 1De la o vreme adorm greu desi sunt foarte obosita, am somnul agitat, iar dimineata ma trezesc obosita. Stiti ceva remedii?
-
alta, un pahar de lapte caldut sau un mar inainte de culcare ajuta sa ai un somn linistit.
nu servi masa inainte de culcare, somnul iti va fi agitat.
incearca sa-ti echilibrezi alimentatia si sa mai elimini din stresul de peste zi, sunt si acestea cauzele unui somn agitat si a oboselii de dimineata. ar mai fi si altele, ca de exemplu o dereglare hormonala etc. -
Multam,
Stiu ca nu trebuie sa mai mananc dupa ora 18.00, dar masa de seara e o placere si o necesitate, ce naiba nu pot sa ma pedepsesc culcandu-ma nemancata. Bine...nici nu exagerez.
Nu prea merge cu ceaiul de tei, trebuie ceva mai puternic. Ma gandeam la vreo pastila usoara...sa adorm rapid. Prietenul meu se culca mai tarziu, se trezeste si mananca noaptea si ma aduce la exasperare...aud si cel mai mic zgomot. E nevoie de un somn mai profund
Laptele imi placea grozav, dar am citit ca favorizeaza aparitia de chisturi pe ovare...asa ca am renuntat la asta. -
Incearca cu Rhodiolin - e un produs natural de la CaliVita, e ceva mai scump dar da o stare de bine inclusiv ziua ( se iau 3 pe zi).
Eu am inceput de vreo 2 saptamani si simt ca e mult mai bine decat cu sedative.De asemeni , Vita roz care contine sunatoare si lavanda . Cam dupa aproximativ 3 saptamani se simte cu adevarat efectul.
Merita sa incerci.......... -
dintr-un fisier cu remedii naturiste:
INSOMNII:
* Se beau trei cãni pe zi de ceai obtinut prin infuzarea în 200 ml apã clocotitã a unei lingurite de pulbere de maghiran. Vasul trebuie sã stea acoperit 15 minute, dupã care continutul se strecoarã.
* Se încãlzeşte 1 l bere blondã, se lasã putin sã se rãceascã şi se adaugã o lingurã de miere. Se amestecã şi se bea seara înainte de culcare. -
si eu sunt o insomniaca. Exista ceai sedativ la farmacii,cu un amestec de plante de multe feluri. Nu e grozav la gust, dar iti face un somn dulce...de adormi inainte sa aterizezi cu capul pe perna.Dar eu , cu regret, am renuntat la el pt ca noaptea ma duceam la toaleta de doua ori. Am vezica slaba si nu prea pot bea lichide seara
-
Sunt f.bune si tincturile din aceleasi plante recomandate in insomnii.Acestea se pot procura de la farmacii,magazine naturiste,etc.
Va recomand un ceai sedativ f.bun;se face un amestec in parti egale din urmatoarele plante:hamei(sedativ)+tei(sedativ)+talpa-gastei(sedativ,reglare a ritmului cardiac)+sovarf(sedativ)+radacini de valeriana(decoct,sedativ,reglare a ritmului cardiac)+capsule de mac(hipnotic)-infuzie cu 1-1 1/2lingurite/1 cana de apa. -
Hello dragele mele,
Eu sunt noua insa ... vroiam sa ofer un mic ajutor ... legat de insomnii.
Eu lucrez in publicitate si este f stresant .. de aceea o perioada f lunga am sufer de asa ceva (insa nu puteam dormi deloc noptile iar zilele mi-era rau). Pot spune ca am dat si peste medici dusi cu pluta care m-au bagat indata pe pastile puternice ... si care nu isi faceau efectul. Singurul lucru care m-a facut sa-mi revin a fost ACUPUNCTURA. V-o recomand din suflet. Este buna pt mai multe probleme si ieftina
.
Si au mai fost suuper ok berea amesteca cu miere si ceaiul de valeriana (un somnifer extrem de bun).
Acum ... sper ca v-am ajutat cat de cat si va pupic. Sper sa ne mai auzim
.