m-am stricat la stomac
-
1 Iun 2005, 04:462 0In ziua in care mi-a venit ciclu m-am stricat la stomac rau de tot si m-a durut si burta si stomacul vreo 2 zile fara sa pot manca.Am avut si greturi mari si am si vomat.De curs nu mi-a curs niciodata asa putin cum mi-a curs acum si am de vreo 12 ani ciclu.Aveti idee ce s-a intamplat?
-
1 Iun 2005, 09:13Poate ai luat vreun medicament pentru durerea de burta? (Sunt unele analgezice care provoaca tulburari digestive.)
De asemenea, la unele persoane declansarea menstruatiei este mai mereu insotita de un usor deranjament la burta - dar nici chiar asa cum ai descris tu.
Probabil la tine a fost combinatie de factori, unul din ei putand fi de ordin alimentar (salate, sucuri reci, ma rog, treburi de-astea...). Cantitatea mica de sange se poate datora starii de epuizare fizica provocate de diaree.
In mod evident, daca diareea a fost foarte puternica, apoasa, si a fost insotita de febra, e vorba despre o enterocolita care a coincis cu declansarea mesntruatiei. In acest caz, te sfatuiesc sa nu o lasi netratata corespunzator. -
1 Iun 2005, 10:53bea ceai de menta ,,cu o cana o sa-ti treaca ,,si mie mi- s-a intamplat de vreo 2 ori asa ceva ,,,cica ar fi normal ,,sunt persoane mai sensibile ,sper sa-ti treaca ,sanatate