Pityriazis vezicolor
-
31 Mai 2005, 15:040 0Am inteles ca aceata boala este contagioasa.Este adevarat?
Tratamentul cu mycospor este suficient de eficient sau exista si alt medicament mult mai eficient ?
Oricum,eu am si imi creeaza discomfort prin mancarime,este inestetic si incepe sa-mi apara si pe fata. -
3 Iun 2005, 22:56salut si eu am avut pe spate si erau tare inestetice dar mi-am luat clotrimazol.e o solutie mai unsuroasa dar e de efect ru m-am dat timp de 3 sapt. si mi-au trecut sper sa-ti treaca si tie .pa.
-
5 Iun 2005, 17:14Si eu ma confrunt cu aceasta ciuperca de multi ani. Am tot facut tratamente peste tratamente, insa imi reapare odata cu venirea caldurii. Din cate am inteles, bacteria exista in fiecare om, insa nu se manifesta decat la cei mai sensibili. La mine, petele (pt ca asta e modul de manifestare al ciupercii) apar pe spate si f putine pe burta si sani.
-
9 Iun 2005, 08:26Mai fetelor, am citit de curand o carte intitulata "Sanatate din farmacia Domnului" scrisa de o nemtoaica Maria Treben. Cartea se gaseste in librarii si costa in jur de 180.000 lei. Aici am gasit (pt.ca ma interesa acest subiect) si ce plante se pot folosi pt.aceasta boala. Maria Treben mai spune ca aceasta boala ar fi provocata de dereglarea functionarii ficatului. Maria Treben mai spune ca plantele indicate de ea au ajutat pe multi bolnavi suferind de aceasta boala.