dentist bun

•  
    • 63 mesaje
    31 Mai 2005, 11:07
    0 0
    Poate sa ma ajute cineva cu adresa unui dentist bun. Sunt si foarte fricoasa si nu suport nici un fel de durere chiar si cand e vorba de pus plombe. Dentista la care mergeam pana acum nu-mi face nici un fel de anestezie, doar cand mi-a scos un nerv, dar si atunci m-a durut ca naiba. Am auzit ca sunt dentisti care fac anestezie cand pun plombe si nu simti nimic. Am si reflex de voma si tacamul e complet, sunt o pacienta dificila, dupa cum spune doctora mea, la care nu vreau sa mai merg. Poate ma ajutati voi. Va pup.
  •  
    dru
    • 57 mesaje
    31 Mai 2005, 13:37
    0 0
    Radu Pop-tel 255.23.28, cabinetul este in zona Morarilor. E un doctor excelent (si eu sunt fricoasa de felul meu) si chiar face anestezie cand pune plombe. Sper ca te-am ajutat. Toate cele bune.
  •  
    • 32 mesaje
    31 Mai 2005, 13:52
    0 0
    Iti recomand dentista mea de la Policlinica RATB. Georgiana Mirica se numeste, are program dimineata lunea, miercurea si vinerea si dupa-amiaza martea si joia. Cabinetele stomatologice din policlinica RATB sunt accesibile pentru toata lumea, sunt private intr-un fel... nu doar pentru angajatii RATB. Plus, Dna. Mirica e o dentista foarte buna, spun eu, o mare fricoasa (adica am si lesinat de frica la dentist.... Nu stiu cum sunt restul dentistilor de acolo, dar dansa e deosebita.
    Din pacate, nu mai am numarul de telefon, dar cred ca poti sa mergi acolo si sa obtii o programare.
    Ah, mai e un avantaj teribil: costurile nu sunt mari de loc! Plata se face la caseria Policlinicii iar policlinica are tarife mici. Plus ca au tot ce le trebuie: si radiografie, si tehnica dentara, nu mai alergi intr-o parte si alta...
  •  
    • 63 mesaje
    1 Iun 2005, 09:05
    0 0
    mersi mult de tot pentru recomandari. Va pup