durere la "pipi"
-
0 0Salutare la toate evele!
Am o problemuta si inca nu am ajuns la medic...dar poate gasesc un mic raspuns pe aici..
De vreo 4 zile ma doare ingrozitor cand merg la toaleta cu treaba aia mica..si mai mult de atat ma trimite la baie desi nu am ce da afara..imi provoaca senzatia ca fac pe mine...insa cand ajung la toaleta..nik, eventual cativa stropi + durerea atasata..
Ma poate ajuta cineva...poate mai sunteti care ati trecut prin asta..
VA multumesc pt intelegere!! -
Salut, nu sunt medic, dar cred ca e cistita, o infectie a vezicii urinare, nu e deloc grav, daca mergi la medic o sa/ti dea un antibiotic usor si o sa/ti spuna sa bei multa apa, cam 2 kile pe zi, ca sa se curete infectia. Dar nu trebuie sa o lasi asa pt ca infectia poate sa urce si sa se agraveze destul de naspa. Sanatate si... sete mare sa ai! pa
-
Infectie urinara as zice si eu. (In cel mai lejer caz, ar fi vorba de simpla cistita.) Neaparat de mers la doctor. Ca sa nu pierzi vremea, sari peste medicul de familie si du-te direct la o clinica particulara, la un urolog.
PLUS: evita sa umbli desculta in sandale si cu salele goale, macar o vreme, chiar daca vremea e calda. Baile fierbinti la picioare si compresele calde pe burta iti usureaza suferinta. -
Mai, este durere sau usturime? Cand ma loveste cistita eu nu am nici-o durere, dar ma ustura de crap.
Neoxazol este metoda veche, se iau 2 ca doza de soc, si apoi cate unul la 6 ore.
Nu lasa sa treaca de la sine ca nu-i bine, sigur va recidiva.
Daca nu rezisti, ia un antibiotic, dar, daca rezisti eu mi-as face mai intai o urocultura.
Bafta! -
Cel mai bine e sa iti faci o urocultura (jetul de mijloc din urina de dimineata, intr-un recipient steril, pe care il poti lua si de la farmacie). Dupa cateva zile primesti rezultatul, unde se va vedea la ce antibiotic sunt rezistenti microbii (daca e infectie urinara) si abia dupa aceea sa iei medicamente, recomandate de medic. Sa nu astepti prea mult - eu asa am facut cand mi-a aparut prima data, pana cand au inceput sa apara sangerari la urinare. Abia atunci m-a apuca disperarea si m-am dus la doctor.
Ai grija de tine! -
Draga aniuka si eu am avut aceasta problema de vreo 2 ori aveam exact simtomele pe care le ai tu.
Medicul mi-a zis ca aveam cistita si mi-a dat niste pastile si o crema.Eu m-am faceam baie cu ceai de musatel si bai fierbinti.Daca vrei iti pot spune dupa-amiaza ce pastile si ce crema mi-a dat pt ca acum nu imi aduc aminte si nu sunt acasa.