Diane 35 sau Yasmin?!!!!!!

•  
    • 430 mesaje
    27 Mai 2005, 15:37
    0 0
    Am fost la doctor si trebuie sa-mi schimb anticonceptionalele cu ceva mai tare, iau Novinette acum dar nu mi-a trecut chistul de la ovar si s-a facut cam maricel, mi-e fricasa nu ajung la operatie.....cine a luat Diane 35 sau Yasmin va rog sa-mi scrieti tot ce stiti si prin ce a-ti trecut cu ele. Stiu ca anticonceptionalele ne fac sa retinem apa in organism...ce se poate face ? cunoasteti ceva ceaiuri sau alte metode pt eliminarea apei si pt o digestie buna? Multumesc!!!!
  •  
    • 2831 mesaje
    27 Mai 2005, 17:29
    0 0
    Magdel,

Ai fost la doctor si ti-a spus sa schimbi anticonceptionalele dar nu ti-a spus cu ce anume??? Schimba doctorul! Asa ceva nu e posibil. Anticonceptionalele nu se iau dupa ureche ci dupa un set de analize si investigatii in urma carora se stabileste ce concentratie de estrogen-progesteron se va administra in functie de afectiune - in cazul tau chistul.

Diane35 nu se mai foloseste in SUA ca anticonceptional ci ca tratament pentru acnee deoarece s-a descoperit ca nu are efect contraceptiv.

Yasmin e un contraceptiv de ultima generatie, mai eficient decat altele si cu o proprietate mult dorita de femei - nu ingrasa.

Cine ti-a spus ca anticonceptionale retin apa in organism a facut misto de tine. Nici vorba!

Sfatul meu: Du-te la doctor. De data asta de-adevaratelea.
  •  
    • 1450 mesaje
    27 Mai 2005, 19:07
    0 0
    scuze,ca intervin dar de data asta o contrazic pe angel.E putzin zis ca anticonceptionalele duc la retinerea apei in organism,duc si la altele mai grave.Au fost semnalate cazuri de tromboembolism si accidente vasculare din cauza administrarii acestor Diane 35.Personal,nu le-as recomanda nimanui.e adevarat ca fiecare organism reactioneaza in felul sau,dar eu regret si acum clipa cand am pus mina pe ele!si asta la sugestia unui eminent profesor si cu tot setul de analize hormonale facut!
  •  
    • 1026 mesaje
    27 Mai 2005, 23:08
    0 1
    Eu tocmai ce am fost la controlul anual la ginecolog si mi-a schimbat anticonceptionalele cu Yasmin. Mi s-a spus ca datorita anticonceptionalelor apa este retinuta in corp (Vad ca parerile sunt impartite.)
    Yasmin cica nu ar avea acest efect.
  •  
    • 430 mesaje
    30 Mai 2005, 10:53
    0 0
    Ai inceput sa iei Yasmin? Cum te simti? chiar sunt asa de bune comparativ cu reclama care le-o fac....
  •  
    • 11438 mesaje
    30 Mai 2005, 11:10
    0 0
    beyyyy...sa mor ca nu sunteti zdravene la cap cu porcariile astea...
    luati-le in continuare c-o sa va treziti varza cu sanatatea ca si mine...
  •  
    • 1303 mesaje
    30 Mai 2005, 12:17
    0 0
    mergi la un medic care sa iti faca si analize inainte de a-ti da anticonceptionale! asta e nenorocirea - fiecare femeie are doza proprie de hormoni in organism si trebuie gasit exact contraceptivul care este potrivit pentru ea, nu "vreau din ala ca e mai tare" sau "ca nu ingrasa". trebuie cel care iti face cel mai putin rau sau -ideal- care iti regleaza cat de cat hormonii in organism.
    mie mi-au facut foarte bine pilulele - mi-u rezolvat un chist pe care il aveam, au redus cantitatea de sange pierdut in timpul menstruatiei, a disparut sindromul pre-menstrual... in timp ce pt altele care au luat acelasi AC ca si mine a fost dezastru
  •  
    • 1303 mesaje
    30 Mai 2005, 18:09
    0 0
    steriletul nu e indicat femeilor care nu au facut copii inca.