vreau sa ma ingras
-
0 0am 30 de ani,1.63,si 45 de kg.
stie cineva o reteta naturista pt. a lua citeva kg.in plus?
Dupa nastere am slabit 7kg si nu mai pot sa le pun la loc. -
Join the club. Asa eram eu pana acum catvea luni, cand am ramas gravida si in fine, acum am ajuns la 49kg. Dar parerea mea este sa consulti un nutritionist. Eu am vazut mai demult, intr-o revista, o reteta de ingrasat...De fapt, era chiar intr-unul din suplimentele de la Jurnalul National, editie de colectie cu diete, cure de slabit, si avea si o pagina cu reta de ingrasat. Era ceva de genul, dimineata un ou fier, miere si nu mai stiu ce.. nu am retinut, dar poti incerca sa cauti pe site-ul lor. In orice caz, ceea ce vreau sa spun este ca se poate..
-
da,da, usor de spus...se poate PE NAIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eu ma chinui de cand ma stiu sa mai pun cateva kg pe mine si la mai mult de 46kg nu reusesc sa ajung oricat as manca!Crede-ma, am incercat tot ce se putea, am fost si la nutritionist, mi-a recomandat o groaza de chestii:miere, polen,o dieta anume...DEGEABA!!
Nu-mi doresc decat inca vreo 5 kg, atat! E oare prea mult???Ca incep sa ma satur!
-

Cu de-astea ne ingrasam noi, celelalte.
(Dar sunt alimente lipsite de nutrientii importanti.)
Eu zic asa:
1. miere, unt, branzeturi, lapte, oua, icre, banane, piersici, struguri, pepene rosu, pasta de susan, halva, peste, ficatei de pasare, cereale, legume proaspete etc. - adica alimente foarte nutritive.
2. mese regulate
3. mai multa odihna (in limitele posibilului, la o tanara mamica)
4. o cura cu B-complex (ajuta la relaxare, remediaza starile de epuizare fizica si nervoasa, regleaza anumite procese metabolice)
Nu e musai sa te ingrasi cine stie ce, ci mai ales sa iti recapeti tonusul. Ca degeaba te ingrasi, daca te simti ca lesinata. Mai bine mai subtirica, dar plina de energie.
Maica-mea a avut un soc intr-o vara, cand nu se simtea bine: s-a dus la doctor si ala i-a zis sa e anemica.
La 1,60 inaltime si 80 de kile! 
A inceput sa manance mai sanatos, a luat vitamine si s-a pus pe picioare.
-
Si eu am problema asta de mult timp dar se pare ca de aprox 3 saptamani am gasit leacul ca sa zic asa.Am luat produse pe baza de aloe vera de la Forever,produse naturale care m-au facut in primul rand sa ma simt sanatoasa pe dinauntru iar apoi a inceput sa se observe si la aspectul fizic.acum 3 sapt aveam 49kg iar acum am 52.nu e mult ,3 kg, mi-ar mai trebui 3 la inaltimea mea.Oricum tratamentul acesta o sa il fac 3 luni si sper ca o sa am rezultate bune in continuare.In primul rand mi-a dezintoxicat organismul de toxinele pe care le consumam in fiecare zi iar apoi mi-a completat lipsurile.
-
Spuneam mai sus ca am vazut o reteta in editia de colectie a Jurnalului National, iat-o:
REGIM DE INGRASARE FORTATA
Iata o reteta de ingrasare cu orele la care trebuie luate mesele. 8:00 – un ou, 2 felii paine, ceai cu miere; 10:00 – compot, prajituri, suc natural; 12:00 – supa/ciorba, cotlet la gratar, 3 felii paine, prajitura cu miere; 14:00 – salata de pui cu legume, un ou, dulciuri; 16:00 – lapte sau cacao cu lapte, o tartina cu unt, sunca sau cascaval; 18:00 – 2-3 cartofi copti, 1 felie paine, suc natural; 20:00 – tartine cu carne, suc natural.
Incearc-o, poate merge, cine stie? Good luck!