operatie de polipi - help me!!!
-
25 Mai 2005, 14:210 0a facut careva operartie polipi???doare???sunt terminat de frica...am facut ceva investigatie pt sinusuri si mi-a gasit si polipi...o sa fiu operata peste cca 1 sapt...dar imi este teama...cum este?????
-
25 Mai 2005, 14:35Sincer eu am fost operata de amgidale si polipi la varsta de 4 ani, banuiesc ca de atunci altfel se procedeaza. Atunci eu am fost adormita.
Cel mai sigur ar fi sa il intrebi pe medicul care va face interventia. El stie sa iti explice cel mai bine. Oricum, iti tin pumnii. -
25 Mai 2005, 15:02mai, si pe mine m-a operat de polipi cand eram mica,aveam vreo 4-5 ani, nu eram deloc adormita, dar nici n-a durut...in schimb a curs foarte mult sange...
-
25 Mai 2005, 18:13eu m-am operat cand eram destul de mare,clasa a saptea,tin minte ca nu mi-a prins anestezia dar oricum nu doare asa tare.E ca si cand ti-ar scoate o masea.....mai din gat daca ma intelegi
.Sa nu te sperii ca o sa curga f mult sange.Dar nu stiu probabil ca metodele s-au mai schimbat de acum 8-9 ani.