dermatolog in bucuresti
-
24 Mai 2005, 21:360 0buna fetelor
se pare ca nu pot sa scap de o ciuperca la picior;vreau sa merg la dermatolog dar nu stiu nici unul bun;
cunoasteti vreunul profesionist?
am sperat ca scap fara doctor dar se pare ca micoza se intinde si la celalalt picior si e urata tare; nu ma pot incalta in sandale
o sa merg la lasermed in cazul in care nu aflu un nume de medic; ajutati-ma, va rog
multumesc -
24 Mai 2005, 22:20Irinel Nedelcu, la spitalul Colentina - sectia dermato-venerice (gasesti tu o "modalitate" de a intra la el...
)
Il mai gasesti si la
http://www.hairclinic.ro/ (e ala singur in poza)
Numere de telefon gasesti pe site - chiar daca problema ta nu e legata de par, sunt convinsa ca nu-ti va refuza o consultatie legata de micoza. -
25 Mai 2005, 08:20Cunosc si eu un dermatolog de exceptie...il cheama TARNAUCEANU, acum este pensionat insa lucreaza la un cabinet particular...AUDIFON.
Nr. de telefon este 021/3351649, suni si intrebi de dansul, eventual faci si o programare...
Din cate imi amintesc o consultatie este in jur de 300 de mii.
Iti doresc insanatosire grabnica. -
25 Mai 2005, 09:30Eu am fost la Mihaela Leventer,de la Dermastyle.este foarte buna am vazut-o si pe la televizor.Tel 0212127678.Prima consultatie ese 500 000 apoi cand devii client este 250 000.Fara tratament,doar consultatia.Ar fi bine sa suni cat mai repede pentru ca este foarte ocupata si daca mai intarzii s-ar putea sa te alegi cu o progamare peste o luna.Tu decizi.
-
28 Iun 2005, 16:35Cel mai bun Dr. dermatolog la care am fost e la spitalul de dermato de la sincai(tineretului) si se numeste Vasile Benea. Noua ne place mult ca om si ne-a ajutat cu toate pb. Bafta!