A fost cineva la control la Parhon?
-
0 0Buna fetelor. A fost cineva la Parhon petnru analize? Vreu sa merg si vreau pareri de la voi. PLSSSSS
-
Sincera sa fiu, nu ti-as recomnada sa mergi la Parhon.. eu am fost acolo, pentru niste analize, aveam spasmofilie, in fine, povestea e mai lunga.. cert e ca dupa ce am umblat din spital in spital, am ajunssi acolo... In ziua cand mi-au dat rezultatele, efectiv nu ma puteam tine pe picioare de rau ce imi era, aveam ameteli incontinuu, simteam pur si simplu ca mor, si medicii mi-au spus ca toate analizele sunt ok, ca totul este in regula...evident, m-am certat cu ei pt ca era inadmisibil asa ceva, i-am rugat sa se uite un pic la mine, si daca ei considera ca eu sunt un om sanatos, ma impusc! ce au facut??? Mi-au recomandat un neuropsihiatru. Si, sa ma ierte Dumnezeu, dar nebuna nu sunt!!! Si, de atunci nu am mai calcat pe la Parhon! Anyway, este doar cazul meu, dar ma gandeam ca te intereseaza, asa, ca idee...
-
Nici eu nu-ti recomand Parhonul.Acum 2 ani aveam noduli la sini si am fost la un medic cu nume la Parhon(nu-i spun numele) si m-a trimis de urgenta la cutit ca cica am tumoare in prima faza si mi-a dat si Tamoxifen(sau ceva de genul asta) un fel de chimioterapie(noroc ca n-am luat).Am iesit urlind din cabinetul lui dar am fost rapid la Inst Oncologic,la alt medic si mi-a zis sa stau linistita si sa urmez un tratament ca e ceva glandular.Si uite ca n-am facut nici o operatie si tot traiesc!(sic!)