stres

•  
    • 63 mesaje
    24 Mai 2005, 08:08
    0 0
    As avea si eu nevoie de ajutorul vostru.
    Am o perioada nasoala la servici, mai sunt si studenta, incep examenele, ma simt de parca toate problemele s-au pravalit pe capul meu. Sunt in permanenta agitata, stomacul meu are "fluturasi", nu dorm, nu stiu ce sa mai fac. Am incercat tot felul de metode de relaxare, dar nu a mers nici una. Nu stiu ce sa mai fac, stiti vreun ceai sau niste vitamine ceva ce-as putea sa iau sa ma mai linistesc un pic, ca simt ca nu mai pot. Am senzatia ca lucrez in gol, m-apuc de ceva, nu termin, ma apuc de altceva, iar nu termin si tot asa. Help me! Mersi frumos, va pup.
  •  
    • 19 mesaje
    24 Mai 2005, 10:10
    0 0
    incearca o cura de argila de la favisan, te mineralizeaza si te "activeaza".
    Sau orice vitamine "Antistress". gasesti in farmacii. bafta
  •  
    • 291 mesaje
    24 Mai 2005, 11:15
    0 0
    Incearca ciocolata....la mine tine.
  •  
    • 11438 mesaje
    24 Mai 2005, 11:27
    0 0
    incearca sexul.....la mine tine si mai bine
  •  
    • 449 mesaje
    24 Mai 2005, 11:33
    0 0
    tu carmelia, ai dreptate. cred ca metoda asta e cea mai efectiva!!
    de fapt :o = iti sar ochii din cap de oboseala!!
  •  
    • 449 mesaje
    24 Mai 2005, 11:47
    0 0
    acuma, cami, fara misto... tu ai nevoie de un sfat aici...eu de cate ori am o stare din asta ma duc sa ma plimb. ma duc prin magazine, omor timpul, dar ma plimb. o ora, doua... poate ai sa zici ca nu ai timp de asa ceva...dar ti-l faci. uita de ceaiuri, medicamente, pilule, samd. eu nu cred in prostii din astea. MISCARE!!! e cea mai buna metoda, dupa parerea mea.
    //vendi
  •  
    • 63 mesaje
    24 Mai 2005, 13:51
    0 0
    ma duc la o sala de fitness o data pe saptamana, ca mai mult nu am timp, o sa incerc sa mai fac miscare si pe-acasa, poate nu-i suficient o data cat merg la sala. Celelalte "miscari" se pare ca n-au fost suficiente, o sa-mi pun si iubitelul la treaba mai des si poate imi revin mai repede. Mersi de sfaturi, va pup.
  •  
    • 167 mesaje
    24 Mai 2005, 14:31
    0 0
    daca ai ceva banutzi ia-tzi Remotiv ... are un efect foarte bun asupra stresului shi este singurul antidepresiv care se da fara retzeta, este natural din extract de sunatoare shi costa cam 400 de mii. daca nu atunci ia-tzi tinctura de sunatoare, o gaseshti la magazinele naturiste costa cam 70 de mii shi este foarte eficienta face minuni in caz de stres, haioasa dispozitzie, insomnii etc.