cauterizare cu laser

•  
    • 5 mesaje
    23 Mai 2005, 19:01
    0 0
    Buna fetelor.Am o maaaare problema:nu gasesc si eu in tot Bucurestiul asta un cabinet ginecologic unde sa pot face o cauterizare pe col CU LASER (stiu ca metoda asta este cea mai buna).Daca voi sunteti mai informate nu ezitati va rog sa-mi spuneti si mie.Va multumesc anticipat.
  •  
    • 1070 mesaje
    24 Mai 2005, 00:14
    0 0
    Cum nu gasesti ..domne??
    eu sunt in alta localitate si mi-a fost usor sa gasesc!
  •  
    • 5 mesaje
    24 Mai 2005, 10:15
    0 0
    Crede-ma Adina ca si mie mi se pare la fel de curioasa treaba ca doar suntem in secolul stiintei.....Dar peste tot pe unde am intrebat (medsana,medicover,medlife,femina si inca vre-o 5 cabinete particulare mai mici am primit acelas raspuns:NU.Sunt disperata.
  •  
    • 36 mesaje
    24 Mai 2005, 11:49
    0 0
    Nu stiu un cabinet ginecologic, dar te poti duce la Spitalul Militar, la Clinica de Ginecologie. Cunosc pe cineva care a facut acolo o cauterizare pe col cu laserul si a fost ok.
  •  
    • 5 mesaje
    24 Mai 2005, 12:50
    0 0
    Daca ai putea sa-mi spui si numele doctorului la care a fost cunostinta ta pentru mine ar fi mai mult decat minunat.Am mai gasit si la LASERMED dar parerile pe forum despre clinica asta nu sunt tocmai bune si nu vreau sa-mi risc nici banii(5 mil)dar mai ales sanatatea.
  •  
    • 64 mesaje
    24 Mai 2005, 15:36
    0 0
    Eu sunt din Cluj. Stie cineva un cabinet unde se face cauterizarea cu laser la noi in oras?
  •  
    • 83 mesaje
    24 Mai 2005, 20:30
    0 0
    Buna Alina
    Eu am facut o cauterizare pe col, cu laser, la Biomedica (care au sediul pe Mihai Eminescu, undeva aproape de fostul hotel Dorobanti). A fost Ok, deloc dureros, dar destul de scump. Insa, daca trebuie sa faci aceasta cauterizare, fa-o cu laser! O colega de-a mea a facut o cauterizare cu electrosocuri si a fost vai de ea vreo saptamana.
  •  
    • 36 mesaje
    25 Mai 2005, 08:44
    0 0
    Dr. respectiv se numeste Cristian Budu si il gasesti mai usor la clinica privata Romgermed din dr. Taberei, tel 413.09.95, suni , te programezi la o consultatie pt dr Budu si dupa consultatie te va chema la Spitalul Militar, unde iti va face cauterizarea s-ar putea chiar gratis.
  •  
    • 5 mesaje
    26 Mai 2005, 12:07
    0 0
    Va multumesc foarte mult de raspuns si cred ca o sa merg pe mana dr.Budu la care am mai fost pentru o alta problema in urma cu un an si de care am fost multumita.Imi este fff frica dar sper sa trec cu bine peste asta.