biopsie vaginala

•  
    • 21 mesaje
    23 Mai 2005, 18:07
    0 0
    Am facut saptamana trecuta o biopsie vaginala.Doctorita la care mergeam a luat aceasta hotarare intrucat peretii mei vaginali nu aratau deloc bine.Am omis sa o intreb si a uitat si dansa sa imi spuna, dupa cat timp am voie sa am contact sexual, caci dupa mine cred ca trebuie stat o perioada ptr.ca rana provocata de biopsie sa se vindece.A mai facut cineva o astfel de analiza? Poate sa imi raspunda la aceasta intrebare?
  •  
    • 318 mesaje
    23 Mai 2005, 22:09
    0 0
    Eu am avut asa ceva. Era la inceputul verii, acum vreo 7 ani. Doctorita a dat verdictul cauterizare cu arc electric, dar dupa ce trece vara, ca sa ma pot bucura de vacanta. Iar pana atunci mi-a recomandat mult sex. Pe bune! Si mie mi s-a parut ciudat, dar nu am avut nici un fel de probleme, nici inainte de cauterizare si nici dupa.
  •  
    • 21 mesaje
    25 Mai 2005, 16:26
    0 0
    Da pana in cauterizare, dar dupa?
  •  
    • 449 mesaje
    25 Mai 2005, 16:57
    0 0
    tu, eu mi-s cam fraiera ce-i aia biopsie vaginala? am plecat din romania de foarte tanara, de aia nu cunosc anumiti termeni.
    merci anticipat pentru raspuns!
  •  
    • 318 mesaje
    25 Mai 2005, 17:30
    0 0
    Nu-mi mai amintesc cum a fost dupa.
    Ii e frica amicului ca nu o sa fii disponibila? Oricum, nu o sa fie pentru mai mult de cateva zile.
  •  
    • 318 mesaje
    25 Mai 2005, 17:33
    0 0
    Stai asa: biopsia nu e mare chestie, cine stie ce interventie, nu te scoate de pe teren. Dupa cauterizare insa trebuie sa-ti iei cateva zile libere de la amic.
    Cel mai bine: suna la clinica si intreaba ca sa fii sigura.
  •  
    • 2198 mesaje
    26 Mai 2005, 09:37
    0 0
    Dupa biopsie se recomanda doar o zi- doua de abstinenta .In cazul unei cauterizari - termenul dat de doctori este 6 saptamani sau pana la vindecarea completa a operatiei .
  •  
    • 21 mesaje
    30 Mai 2005, 15:01
    0 0
    Cum sa stau doar cateva zile cand eu am sangerat o saptamana dupa?
    Apropo, am sunat la doctorita care mi-a facut biopsia. Mi-a zis ca nu am voie o luna.De prietenul meu nu-i problema ca e baiat intelegator.