analize de sange

•  
    • 13 mesaje
    23 Mai 2005, 15:31
    0 0
    Unde pot sa-mi fac analizele de sange? In siguranta, adica sa primesc rezultate conform realitatii. Multumesc! Ma intereseaza si clinici particulare!
  •  
    • 47 mesaje
    24 Mai 2005, 04:37
    0 0
    Poti sa ti le faci linistita la Cantacuzino,la inst.Eu am lucrat acolo si imi faceam si eu acolo si stiu ca e ok,adica pe bune.Iar de ace,daca vrei cumpara-ti tu de la farmacie sau asteapta sa fie retrase de pe piata loturile infectate,nu stiu ce sa zic.Mult noroc si sanatate!
  •  
    • 13 mesaje
    24 Mai 2005, 09:11
    0 0
    Multumesc, Corirro si Victoria. Mai astept in cazul asta. Chiar nu stiam de ace infectate!
  •  
    • 32 mesaje
    24 Mai 2005, 18:08
    0 0
    Ai putea sa te duci la Medicover, (daca vrei clinica particulara).. eu mi-am facut analize acolo, in repetate randuri, si e ok... Au cateva centre, e unul la Grozovici, unul pe la Victoriei.. in fine,datele astea le gasesti si pe site-ul lor... dar sunt de incredere, parerea mea... Good luck!
  •  
    • 47 mesaje
    24 Mai 2005, 20:04
    0 0
    -
  •  
    • 55 mesaje
    24 Mai 2005, 20:54
    0 0
    auzisem ca la Medicover ies cel mai bine analizele, ca au reactantii buni, aparate bune.
    poate ca cine a lucrat acolo stie mai bine, dar ar putea sa ne previna si pe noi ce probleme au.
  •  
    • 32 mesaje
    25 Mai 2005, 11:34
    0 0
    Mda... evident ca parerile sunt impartite.. dupa cum spuneam mai sus, eu am incredere in Medicover si chiar martea viitoare am programare la ei la gineco.... Insa, coriro02, ne poate spune de ce nu ne recomanda clinica???Acum m-ai facut curioasa
  •  
    • 765 mesaje
    25 Mai 2005, 20:40
    0 0
    Dupa cate am aflat sunt si pe la noi aparate care iti fac analizele dintr-o picatura de sange.
    Nu stiu care e metoda, dar doctora care avea aparatul imi spunea ca aici nu se folosesc reactivi care nu sunt eficienti in ultima vreme.
    Nu am ajuns sa-mi faca analizele la acest aparat dar vreau sa-mi fac un set de analize si voi merge si atunci va pot spune mai multe daca e necesar.
  •  
    • 1132 mesaje
    25 Mai 2005, 22:01
    0 0
    CMU (dar cu oarescare retineri). Sincer as prewfera Colentina
  •  
    • 47 mesaje
    26 Mai 2005, 08:46
    0 0
    -
  •  
    • 63 mesaje
    26 Mai 2005, 14:29
    0 0
    mi-am facut si eu un exudat la Medicover, si mi-a iesit negativ, desi eu simteam ca am ceva. Mi-am facut in alta parte si mi-a iesit stafilococ, m-am tratat si acum sunt OK. Analizele de sange medicul meu de familie le trimite tot la Medicover, vad ca mi-au iesit bune, dar nu stiu ce sa zic. Te pomenesti ca oi avea ceva si nu stiu.
  •  
    • 65 mesaje
    26 Mai 2005, 14:32
    0 0
    Stai linistita Cami, nu ai nimic.
    Eu imi fac analize la Medicover de 3 ani de zile... am trombocitemie esentiala (trombocite multe).
    Si am facut lunar timp de 1 an analizele de sange, fiindca era fff important sa vedem evolutia acestora.
    Si tot asa, aveam dubii ca daca nu ies bine, si le-am repetat in aceeasi saptamana la Colentina si Coltea... erau aceleasi rezultate
    Sanatate si pupici.
  •  
    • 47 mesaje
    28 Mai 2005, 10:57
    0 0
    E,mi-am dat si eu cu parerea dar poate spun prostii.Vad ca altii stiu mai bine.Va rog sa considerati ca n-am zis nimic.Oricum nu am zis ca sunt facute aiurea, dupa ureche, analizele la Medicover ci ca n-am incredere in ei.Normal ca n-au cum sa dea gres la roate analizele dar este o clinica PARTICULARA care se bazeaza mai mult pe cantitatea analizelor decit pe calitate.Normal,banul trebuie sa iasa.Si cind cantitatea de probe lucrate e prea mare,calitatea cum e?Prea mica.....Vedeti cum merge logica si cum se descifreaza misterul.Va pup evelor si inca o data:n-am zis nimic!
  •  
    • 734 mesaje
    28 Mai 2005, 17:04
    0 0
    cori, nu te contrazic, dar daca tu crezi ca se fac 'prea multe' analize la medicover, inseamna ca nu ai vazut cum este intr-un spital.
  •  
    • 63 mesaje
    29 Mai 2005, 14:22
    0 0
    Apropo de unele analize, ce parere aveti de Inst. Parhon?
  •  
    • 47 mesaje
    30 Mai 2005, 04:37
    0 0
    Nu ma supar mai,nici nu am de ce.Dar pe cuvint ca vorbesc despre lucruri in cunostinta de cauza doar lucrez in domeniu, ce Dumnezeului.Iar la Parhon nu stiu dar cred ca e ok cu analizele.Mi-am facut o data si nu au iesit ca la carte, deci e ok.Va pup fetelor; sunteti simpatice foc.
  •  
    • 765 mesaje
    30 Mai 2005, 10:35
    0 0
    Victoria09 adresa pe care o am este in Craiova. Daca aflu si de alte orase va spun.