analize de sange
-
0 0Unde pot sa-mi fac analizele de sange? In siguranta, adica sa primesc rezultate conform realitatii. Multumesc! Ma intereseaza si clinici particulare!
-
Dupa cate am aflat sunt si pe la noi aparate care iti fac analizele dintr-o picatura de sange.
Nu stiu care e metoda, dar doctora care avea aparatul imi spunea ca aici nu se folosesc reactivi care nu sunt eficienti in ultima vreme.
Nu am ajuns sa-mi faca analizele la acest aparat dar vreau sa-mi fac un set de analize si voi merge si atunci va pot spune mai multe daca e necesar. -
mi-am facut si eu un exudat la Medicover, si mi-a iesit negativ, desi eu simteam ca am ceva. Mi-am facut in alta parte si mi-a iesit stafilococ, m-am tratat si acum sunt OK. Analizele de sange medicul meu de familie le trimite tot la Medicover, vad ca mi-au iesit bune, dar nu stiu ce sa zic. Te pomenesti ca oi avea ceva si nu stiu.
-
Stai linistita Cami, nu ai nimic.
Eu imi fac analize la Medicover de 3 ani de zile... am trombocitemie esentiala (trombocite multe).
Si am facut lunar timp de 1 an analizele de sange, fiindca era fff important sa vedem evolutia acestora.
Si tot asa, aveam dubii ca daca nu ies bine, si le-am repetat in aceeasi saptamana la Colentina si Coltea... erau aceleasi rezultate
Sanatate si pupici. -
E,mi-am dat si eu cu parerea dar poate spun prostii.Vad ca altii stiu mai bine.Va rog sa considerati ca n-am zis nimic.Oricum nu am zis ca sunt facute aiurea, dupa ureche, analizele la Medicover ci ca n-am incredere in ei.Normal ca n-au cum sa dea gres la roate analizele dar este o clinica PARTICULARA care se bazeaza mai mult pe cantitatea analizelor decit pe calitate.Normal,banul trebuie sa iasa.Si cind cantitatea de probe lucrate e prea mare,calitatea cum e?
Prea mica.....
Vedeti cum merge logica si cum se descifreaza misterul.Va pup evelor si inca o data:n-am zis nimic!