s-a vindecat cineva de candidoza ???
-
3 3Cum ati invins candidoza vaginala?Am urmat tratamente prescrise de medici,de-a lungul unui an,cu:ovule(clotrimazol,mycoheal,gynozol,lomexim),pastile(nizoral,flucovim,nistatin),spalaturi(cu bicarbonat,ceai de pelin,femigin-B),intern(cu tinctura de echinaceea,apa de argila),evit zaharul,am tratat partenerul,folosim prezervativ pt. a nu ma reinfesta,dar nimic nu functioneaza!Recidiveaza!!!!
-
la fel ca tine am incercat si eu toate antimicoticele posibile; si tot felul de spalaturi; se pare ca mi-a trecut (de 1 an nu a mai recidivat) cu ovule cu polygynax si lomexin (extern);asta a fost ultimul tratament in skimb nu pot sa scap de candidoza bucala sub nici o forma
polygynaxul se foloseste si in timpul ciclului; problema e ca nu ai voie sa te speli in vagin pe tot parcursul tratamentului,si nici sa folosesti prezervativ si spermicide
in 10 zile am scapat
sa fii sanatoasa -
Pentru candidoza bucala.din Formula As:
Am o secretie abundenta la nivelul gatului, dar medicii nu-mi gasesc vreo boala”
(Raspuns pentru ADAM MARIA - Tulcea,
F. AS nr. 424)
1. Am avut si eu probleme asemanatoare. Cautand un tratament naturist, am gasit in cartea “Bioterapie”, de dr. Virgil T. Geiculescu, o reteta foarte eficienta, cu care m-am vindecat in trei zile. Se ia o lingura de ulei din floarea-soarelui, se mesteca bine timp de jumatate de ora, apoi se scuipa (va fi incarcat cu o secretie de culoarea laptelui spumos). Imediat dupa ce se scuipa uleiul, se clateste gura si se face gargara adanca cu o infuzie pregatita din urmatorul amestec de plante medicinale: coada-soricelului (2 lingurite), musetel (2 lingurite), patlagina (1 lingura), flori de tei (2 linguri), rostopasca (1 lingurita) peste care se toarna un litru de apa clocotita. Se infuzeaza zece secunde, dupa care se strecoara si se lasa sa se raceasca, adaugandu-se o lingurita de bicarbonat de sodiu. Pentru vindecarea senzatiei de usturime din gat, lasati din cand in cand sa alunece pe gat cativa mililitri din acest ceai. Procedeul cu ulei se poate repeta de 3-4 ori pe zi, urmat neaparat de gargara. Aceasta reteta este valabila si pentru urmatoarele boli: abcese dentare, afte, amigdalita, candidoza bucala, laringita, stomatita. Va doresc vindecare grabnica!
ELISABETA LUNGU - com. Galvini, jud. Buzau -
Pentru candidoza bucala se mai poate luat si drojdie,cum sunt acele patratele , iei o bucatica si o ti in gura pana se topeste,le iubesti k pe bomboane , si nu mai bei apa dupa.Bine seara inainte de culcare e recomandat.Am avut limba incarcata,crapata , mi-a trecut in cateva zile.V-am pupat(acest tratament i l-a recomandat o doctorita unei prietene)
-
E adevarat, Polygynax nu am incercat. Lomexin-ul(2 ovule) nu a functionat.Acum iau Nistatin(pastile)si vad ca nu mai am manifestari(de vreo 10 zile).Dar pot sa stiu daca nu recidiveaza cand sfarsesc tratamentul?!Ai incercat medicamentul asta pt candidoza bucala?E foarte ieftin si vad ca promite...
-
Bine ,,, eu nu stiu cum e cu alimentele care fermenteaza insa o prietena asa a scapat si i-a recomandat o doctorita.Asa k am facut si eu si mi-a trecut ,,, aveam si limba incarcata , crapata ,,, cu toate k ma spal tot timpul ,, nu numai pe dinti,,,, v-am pupat ,,,, aaaaa da mi-a dat de furca acel cuvant ,,, credeam k am innebunit eu ,,,,
-
eu am candidoza de aproape 3 ani, am facut multe tratamente si totusi mai nimic...momentan de 2 luni iau Flucovim 150 pastile si ovule lomexin 600 in doza unica lunara dar nu pot zice ca ma simt foarte bine. am incercat si cu nistatit dar desi mancarimea dispare, nu trece mult si se reinstaleaza. ar trebui sa incerc alt tratament caci doctorul ce tratamente mi-a dat, mi-a fost mai rau.si mai am o intrebare: daca iau anticonceptionale intarzie vindecarea, e necesara intreruperea?