fragilitate capilara
-
0 1Servus, am o problema care ma obsedeaza de ceva timp. De citeva saptamani mi-au aparut pe picioare, in special in spatele genunchiului, niste vinisoare care s-au spart, banuiesc, si care ma ustura citeodata.
A mai patit vreuna dintre voi asa ceva? Si daca da, ce ati facut? -
Am si eu asa ceva, dar cred ca as putea cumpara un tub de Stimuven in fiecare zi pentru ca sunt intinse pe toata lungimea piciorului. Dupa umila mea parere insa cred ca nu ajunge Simuvenul, ar trebui ceva si intern, ceva tratament.
Am auzit ca aceste probleme in 90 % din cazuri se mostenesc, si eu am avut de la cine.
La medic nu am fost insa am auzit ca nu prea exista tratament, sau chiar daca ar fi nu prea are efect. In cazul in care devi f. inestetice se face interventie chirurgicale, se indeparteaza pentru ca in cativa ani sa fie la loc din nou.
Acesta este tristul adevar. -
Cred ca multe femei au asa ceva. Eu una am in cateva locuri, nu se prea vad mai alea cand sunt bronzata.
Am inteles ca e ereditar. Daca faci efort si daca te epilezi cu ceara fierbinte pot aparea.
Se pot trata cu laser, din cate am inteles. Trebuie sa faci mai multe sedinte, costa de la 100 euro in sus tratamentul, cred. -
Eu mi-am cumparat, in sfarsit, o crema de Gheara Diavolului si Arnica de la Ardes Cosmetici. Costa 25 EURO fara TVA + taxele postale (500 ml). Ajunge mult timp, chiar pe suprafete mari. In catalog scrie: cu inalt continut de principii active pt. masajul local, pentru afectiuni musculare, articulare, inflamatii, varice, venectazii.
Mi se pare ca s-au mai atenuat f. bine cele subtiri.
Eu am comandat-o prin posta de la cineva din Bucuresti (parca se gaseste si in farmacii dar eu n-am fost in Buc. de mult timp.) Pt. cele din Iasi (unde am inteles ca e reprezentanta) e mai usor.
Trebuie multa vitamina C si un medicament la indemana si ieftin e Tarosin- pt. fragilitate capilara (eu tot uit sa-l iau) -
Fetelor am citit ca varicele si hemoroizii nu sunt o boala, ci o consecinta a modului de viata!A ceea ce mancam, a vietii sedentare, deci problema cu mostenirea e poate a modului de viata. Ne-am obisnuit sa tratam efectele si nu cauza si asta ptr ca vrem rezultate imediate dupa ani de greseli!Sunt zeci de articole pe aceasta tema, daca le-am citi si am tine cont de ele, chirurgii ar muri de foame in cazul operatiilor acestor probleme