helllppppppppppp pleaseeeeeee!!!!!
-
20 Mai 2005, 16:340 0luni dimineata merg la orl pentru a-mi face endoscopie la sinusuri...nu stiu cati bani sa-i dau medicului....ajutati-ma, va rog!!!!!am fost la el la policlinica cu plata si m- chemat la spital pentru interventia asta...
-
20 Mai 2005, 16:40pai eu cred ca 500.000 pusi intr-un plic ar fi ok.. asta ca sa mai poti merge si altadata la el. sanatate
-
20 Mai 2005, 16:46pai daca ai fost la policlinica lui cu plata, poate ii dai cat face o consultatie acolo la el. daca te costa si procedura propriuzisa... dai si tu mai putin, sau nimic.
-
20 Mai 2005, 16:51offfff...nu stiu deloc...nu e o procedura complicata dar nu vreau nici sa ma fac de ras dar nici nu ma dau banii afara...
-
20 Mai 2005, 17:49of ce penibil a ajuns poporul asta....sa ajungi sa zici ca te faci de ras daca nu dai spaga...
din pacate si eu am batut spitalele anul asta mai mult de cat imi dream asa ca am vazut multe...si am mai dat si eu cand simteam ca e cazul
pentru ce urmeaza sa faci tu, eu nu a-si da nici un ban. -
20 Mai 2005, 18:54Chiar ca e un offfffff mare, eu zic sa intrebi asistentele pe acolo, la policlinica.
-
20 Mai 2005, 22:56Daca ai fost la cabinetul lui nu cred ca trebuie sa-i mai dai bani acum. Oricum, te va chema din nou la control la cabinet si vei plati atunci consultatia. Are grija medicul sa-si obtina banii, nu-ti face grija.
Si chestia asta cu penibilul... de ce sa te simti penibil? Ai platit consultatia la cabinetul particular. Iar daca e nevoie sa platesti analiza iti va spune, fara doar si poate sau il intrebi direct ce-i datorezi pentru analiza.
Cat despre asistente.... nu cred ca iti va spune vreuna "nu da". Mai ales ca e o moda "sa dai". Eu am cam uitat de moda asta.
Dar tu faci cum crezi ca e bine.