Help! Ganglion ???

•  
    • 114 mesaje
    20 Mai 2005, 11:44
    0 0
    Evelor iubitului meu i-a aparut un ganglion, nodul nu se stie ce, este foarte dureros in zona gatului lateral mai jos de marul lui Adam.
    A fost la ORL - cica nu s-a intalnit tampitele alea cu asa ceva, i-a prescris niste medicamente de 800.000 lei.
    L-au trimis la endocrinologie: usi inchise...
    Inapoi la dr de fam.
    Dimineata din nou la endo cu speranta sa fie cineva...
    Inapoi la dr.fam.pt ecograf...
    Si uite asa este tara asta "TARA LU PAPURA VODA", doctori incapabili, si de rahat care ajung in institutii pe pile si cunostinte...
    Nu vi s-a intamplat si voua s-au apropiatilor vostri, sa apara un ganglion dureros, febra...?
    El nu mai are amigdalele si ma gandesc sa nu fie o laringita cronica.
    Astept mesajele vostre.
  •  
    • 33 mesaje
    20 Mai 2005, 11:50
    0 0
    draga mea, e posibil ca acel ganglion sa fie inflamat de la o infectie ; poate un control la dentist si la ORL-ist
    eu am avut o masea de minte care mi-a dat batai de cap
    sanatate multa
  •  
    • 114 mesaje
    20 Mai 2005, 11:53
    0 0
    Nu are probl cu dintii.
    Eheee, acu vreo 2-3 ani a fost ultima data la dentist pt o plomba. Dar atat.
    Este SPORTIV joaca fotbal si plus de asta a fost de servici la post Politie, stiti cum e jos la poarta curent, rece, geamuri deschise...
    Sunt foarte ingrijorata sa fie ceva cu glanda tiroida, si colac pe pupaza maine la 6 dimineata pleaca in Italia pe 10 zile cu folbalul pe judet.Astept pareri !!!
  •  
    • 1928 mesaje
    20 Mai 2005, 13:25
    0 0
    mergeti la spitalul panduri, este spital ORL, la camera de garda, ca e tot timpul cineva aclo. sigur sunt ceva mai priceputi decat prin alte parti.
  •  
    • 193 mesaje
    20 Mai 2005, 13:56
    0 0
    si eu voiam sa iti recomand panduri, dar eu ti-as recomanda sa mergi cu el. eu m-am speriat de moarte, prietenul meu a facut acu cateva luni o infectie la o ureche, s-a dus acolo la o doctorita si m-au sunat ca lesinase si nu il mai puteau trezi. l-au trezit pana am ajuns eu si totul a fost ok, tratamentul fusese f bine facut, doar ca socant.

back on topic, despre ganglioni, mama mea a avut 2 (deh, noi am trecut printr-un cernobal prin zona moldovei ) si pe amandoi i-a operat. unul in zona gatului, sub ureche, altul pe umar. cel de sub ureche s-a infectat rau inainte de a fi operat. acum se simte bine si sunt niste operatii f simple, mai simple decat o operatie la masea. ideea e ca se poate sa fie si de la altceva, sa nu fie ganglion. DECI: de urgenta la o clinica sau la un spital, unde auziti de un medic bun (ca am inteles ca nu sunteti din bucuresti), ori ORL-ist, ori chirurg, ori endocrinolog, nu va mai duceti la clinici de astea cu doctori care nu au mai citit o carte sau un curs de specialitate din studentie, nu va uitati la bani si, daca e in curs de inflamare, da-l naibii de fotbal ca mai da si de altceva, doamne fereste!
  •  
    • 193 mesaje
    20 Mai 2005, 13:57
    0 0
    nu vazusem ca e dureros si nici nu stiu ce inseamna asta. se umfla din ce in ce mai tare de cand doare sau ramane constant? oricum, fuga fuguta la medic.
  •  
    • 88 mesaje
    20 Mai 2005, 16:38
    0 0
    cel mai bine se poate sti dupa ce face ecografie; din cate stiu ganglionii astia durerosi se opereaza...