Vreau sa intarc,ce fac cu sanii ???

•  
    • 76 mesaje
    20 Mai 2005, 08:53
    0 0
    Fetelor ce fac cu sanii, creau sa renunt la alaptat. Nu mai am mult si nici pastile nu vreau sa iau.
    Ce fac cu laptele care se mai strage, ca incepe sa ma doara? Se resoarbe singura pana la urma? Mi-e frica sa nu dau in altceva.
  •  
    • 1166 mesaje
    20 Mai 2005, 09:03
    0 0
    sora mea s-a muls o perioada (sunt pompite speciale cu recipient)
  •  
    • 211 mesaje
    20 Mai 2005, 09:05
    0 0
    Mona din cate mai stiu eu trebuie sa iei pastile sa opresti lactatia, uita-te la discutiile fetelor de la desprecopii.....http://www.parinti.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=47
  •  
    • 114 mesaje
    20 Mai 2005, 10:29
    0 0
    Du-te la doctor prima data si o sa-ti dea din cate stiu eu XINTOFOLIN injectii (sunt 3-4 la numar)pt oprirea lactatiei.
    Atentie! o sa te doara sanii dar trebuie sa stai intinsa pe pat cat poti si sa-ti pui o foaie de varza cruda pe sani sau compresa rece, chiar si gheata intr-un prosop.
    In nici un caz sa nu te mai mulgi cu pompa pt ca nu ai facut nimic daca ai incepu tratamentul contra lactatiei !!!!!!!!!!
    Sanatate
  •  
    • 76 mesaje
    20 Mai 2005, 16:54
    0 0
    Fetelor, trebuia sa spuneti ca la prosti ca trebuie sa iau reteta, ca eu m-am dus la farmacie si nu imi da fara. Acum sunt disperata ca nu am de unde sa iau aceste medicamante pana luni, cand imi vine medicul sa-mi dea reteta.
    Credeti ca scap si fara pastile?? offf, deja incepe sa ma doara.
  •  
    • 1928 mesaje
    20 Mai 2005, 17:05
    0 0
    mona, fata esti proasta?!? da si tu la copil sa suga sau mulge laptele...ce naiba pana luni nu e sfarsitul lumii! si parca spuneai ca nu vrei sa iei pastile...
  •  
    • 76 mesaje
    20 Mai 2005, 17:42
    1 0
    Linxy, cum sa dau la copil sa suga daca eu vreau sa il intarc, asa nu il mai intarc in veci. Copilul are 1 an si 4 luni, e la mama soacra, din acest motiv, sa nu ma mai vada si sa ceara, daca ma vede nu am sanse sa il intarc. Intelegi?
    Am spus ca nu vreau pastile, insa vad ca incepe sa ma doara si mi s-a facut teama , asta era toata treaba. Daca eram hotarata de la inceput cu pastilele, poate mergeam la medic, macar sa intreb.
    Iar pana luni nu e sfaristul lumii, insa in aceste conditii orice zi conteaza, nu stiu daca stii despre ce e vorba, numai cine a alaptat cunoaste senzatia.
  •  
    • 9835 mesaje
    20 Mai 2005, 17:46
    0 0
    Ceai de salvie. Il bei in loc de apa - la discretie. E cam amar, dar eficient, ietftin si complet nepericulos. In cateva zile (2-4) ar trebui sa te simti usurata de povara.