Cat de periculos este tutunul...???

•  
    • 333 mesaje
    18 Mai 2005, 20:15
    0 0
    Dragele mele fumatoare....
    Am vazut un reportaj la tv si am ramas uimita de aceea as vrea sa il povestesc la toate fumatoarele.
    Poate unele dintre voi deja stia dar eu nu si de aceea am ramas uimita cand l-am vazut...
    Dupa cum stie toata lumea pe un pachet de tigari apar componentii si cantitatile componentiilor de o tigara
    1)alquitran: 10mg
    2)nicotina: 0,8mg
    3)monoxid de carbon: 10mg
    Dar v-ati intrebat vreodata daca astia sunt singurii componenti de o tigara????pai nu o tigara are vreo 30 de componenti printre care si amoniacul care este componentul ce ne provoaca adictie.Tigarile ca oricare alt product se analizeaza dar de fapt cei 3 componenti care apar pe pachet sunt singurii care se analizeaza.
    Cum se analizeaza?pai se pune tigara intr-un tub ce apartine de o masina numita"masina de fumat".Tigara se pune cu filtrul in exterior adica invers de cum noi o fumam si de aceea apare aceea cantitate de componenti.
    Eu cand fumez tin tigara intre degete de filtru.Voi cum? Cred ca la fel...
    Dar stiati ca filtrul are niste gaurele pe care noi le acoperim in momentul in care "luam tigara in mana" Pe acele gaurele ar trebui sa iasa o parte din tutunul unei tigari dar daca le acoperim ne bagam in plamani aproape cantitatea dubla de tutun decat cea care apare pe pachet.
    Acum luati o tigara si uitati-va atente la filtru si veti vedea acele gaurele despre care va spun sau daca nu bagati o tigara invers in gura su suflati...asa o sa vedeti pe unde iese fumul
    Cam atat vroiam sa va spun si daca am scris cu greseli de ortografie sau nu m-ati inteles bine imi cer scuze dar eram nerabdatoare sa va povestesc, iar pt cele care deja stiau istoria unei tigari imi pare rau ca v-am facut sa cititi toata asta
    Pupice eve-lor si mai usor cu fumatul
  •  
    • 599 mesaje
    19 Mai 2005, 08:51
    0 0
    A folosit cineva acea tinctura Antitabac?

Sunt curioasa daca chiar are efect.

Multumesc
  •  
    • 1964 mesaje
    19 Mai 2005, 10:08
    0 0
    Eu am folosit la un moment dat o "tinctura" care se bea .... Avea efect doar pe moment .....
  •  
    • 11 mesaje
    19 Mai 2005, 10:09
    0 0
    intrebati un nefumator cum se simte in fum de tigara... ficatul vostru simte acelasi lucru... imi pare rau pt sanatatea vostra...iubiti-va mai mult propriile corpuri.