Intrerupere pastile

•  
    • 104 mesaje
    18 Mai 2005, 14:01
    0 0
    Deci.. Ma macina rau treaba asta.. Am terminat ultima folie de pilule luna asta, si m-am gandit sa le intrerup o luna. Toata luna asta am facut-o cu prezervativ, dar faza e ca mi-a intarziat ciclul 2 saptamani. Am simptomele "venirii" ciclului.. ma doare burta, febra musculara.., dureri de mijloc, cearcane... Dar, tot nu vine.. Ce sa fac?? E ceva normal intarzierea asta?? Am intrebat 3 farmaciste si mi s-a spus ca e normal. Voi ce credeti??
  •  
    • 361 mesaje
    18 Mai 2005, 16:53
    0 0
    Si eu am intrerupt pastilele si mi-a intarziat o saptamana dar 2 saptamani mi se pare cam mult.
  •  
    • 167 mesaje
    18 Mai 2005, 17:00
    0 0
    Se poate shi sa nu-tzi vina deloc in luna respectiva. Eu asha am patzit dupa ce am intrerupt, la data la care trebuia sa-mi vina am avut simptome (dureri de burta shi de cap, tensiune in sani)dar sangerarea nu a aparut. Dar oricum ca sa fii tu linishtita fa-tzi un test de sarcina
  •  
    • 104 mesaje
    19 Mai 2005, 15:52
    0 0
    Multumesc, fetele..
  •  
    • 157 mesaje
    19 Mai 2005, 16:03
    0 0
    Depinde cum aveai ciclul inainte. Imediat ce intrerupi anticonceptionalele, organismul revine la comportamentul anterior administrarii lor. Asadar, ciclu neregulat in mod normal, inseamna la fel si acum.
  •  
    • 541 mesaje
    20 Mai 2005, 03:43
    0 0
    si eu am intrerupt mai demult si am patit la fel. nu mia venea. si cand a venit, nu mai pleca... stai linistita, ca la un moment dat se regleaza