dureri -ciclu neregulat
-
17 Mai 2005, 19:510 0buna,de 3 luni mu mai am ciclu iar cand il am ,am niste dureri ingrozitoare de parca ma imi baga cineva cutitu in ovare de 100 de ori nu pot sa stau pe loc dar nici sa merg ,nu mai sunt buna de nimic decta sa plang sa tip si sa vomit.am fost la doctor de nenumarate ori dar nimic nu sa rezolvat iau scobutil si papaverina pt dureri dar mie frica sa nu fie altceva mai grav nu am facut nici o ecografie pana acum .voi ce parere aveti?poate a mai trecut sau trece cineva prin aceleasi chinuri ca mine.va pup
-
18 Mai 2005, 00:27Salut!
si eu am aveam aceeasi problema ca si tine. doctorul mi-a zis ca numai dupa ce voi naste problema se va rezolva. inre timp am nascut (nu din cauza asta) si astept sa vad rezultatele.
Daca in cazul tau o nastere nu este inca binevenita, incearca cu anticonceptionale. asa poti sti sigur cand iti vine si nu mai ai aceleasi dureri...
multa sanatate si pupici! -
18 Mai 2005, 01:06incearca FLAMEXIN mie mi-a recomandat medicul si e mult mai bine , dat du-te la medic sa nu ai ceva infectie sau ceva inflamatie.
-
19 Mai 2005, 13:13anticonceptionale am luat si intradevar asa este ciclul vine regulat fara dureri ,dar eu vreau sa stiu cauza pt care am aceste dureri si pt care nu mai vine ciclu k pana la urma nu e ceva normal iar doc.la care am fost ridica din umeri si nuau nici un raspuns,lucru care iar mi se pare aiurea si care ma scoate din pepeni.
iar cat despre infectii mi-am facut toate analizele posibile pana si cea de hpv pe care am dat 2 mil dar nu am absolut nimic doar la papa nicolau iese o usoara imflamatie de origine necunoscuta.vroiam sa ma duc la endocrinologie dar nu stiu nici un doc. bun poate ma puteti ajuta.va pup si sanatate -
19 Mai 2005, 13:16Iti pot recomanda un doctor foarte bun in Bucuresti. este medicul meu si pe mine m-a scapat de multe ... Scrie-mi pe privat.