implanturi silicon

•  
    • 83 mesaje
    17 Mai 2005, 17:25
    0 0
    hi girls..
    dupa 3 ani in sfarsit m-am decis, voi face un implant pt marirea sanilor. Astazi am fost la o clinica pt un consult..l-am inebunit pe doctor cu intrebari(cred ca era normal)), dar sunt curioasa sa aflu mai multe lucruri despre clinica Silhouette, implicit despre doctorul Mark Valcu, si despre experientele altor femei care au recurs la implant ( daca sunt multumite, ce complicatii au aparut, cicatrici inestetice, si cat de mult doare lol)
    In asteptarea unui raspuns va urez o seara placuta
    Alexa
  •  
    • 1132 mesaje
    17 Mai 2005, 17:52
    0 0
    Numai o ellectra creionash face un implant
  •  
    • 67 mesaje
    18 Mai 2005, 01:43
    2 1
    Buna!sincer nu recomand,,..ok frumos ,dar in timp si riscurile ti-au fost spuse?nu te supara ce varsta ai?
  •  
    • 58 mesaje
    18 Mai 2005, 07:15
    0 1
    buna!eu cred ca ingerasu are dreptate dar, tu stiai ca dc iti faci implant exista posibilitatea de a face cancer la sani!?!
  •  
    • 211 mesaje
    18 Mai 2005, 08:21
    0 0
    mai de Valcu n-am auzit, il vad doar in reclamele din reviste, cel mai bun doctor este Constantin Stan, are clinica la Bacau, cauta pe net site'ul clinicii
  •  
    • 211 mesaje
    18 Mai 2005, 08:22
    1 0
    Paula...nu exista
  •  
    • 122 mesaje
    18 Mai 2005, 09:32
    2 0
    Si eu o sa fac implant in curand, stiu ca sunt riscuri dar este ceva e imi doresc prea mult. Nu m-am hotarat inca unde, am fost la trei clinici. A auzit cineva de doctorul Catalin Stangu de la Spitalul de Chirurgie Estetica si Reparatorie(Spitalul de Arsi)? Electra daca ai mesenger hai sa vorbim mai pe larg! Da-mi adresa ta!!!!
  •  
    • 211 mesaje
    18 Mai 2005, 18:27
    0 0
    Miranduta cat costa acolo? Stiu un doctor de acolo Cristian Nitescu mi-a facut lipo acum 4 ani
  •  
    • 333 mesaje
    18 Mai 2005, 19:21
    1 0
    ...
  •  
    • 57 mesaje
    18 Mai 2005, 19:27
    0 0
    Dr Constantin Stan are o carte despre chirurgia plastica(estetica)pe intelesul tuturor,cu metode chir,riscuri si avantaje,plus experientele altor femei,daca au fost multumite sau nu,si de ce,tot ce vrei gasesti acolo!! se gaseste la librarii si nici nu e scumpa,dar dupa ce o citesti(partea ce te intereseaza,cu implanturile)vei sti foarte clar la ce sa te astepti si daca merita operatia. Ti-o recomand,este edificatoare!
  •  
    • 83 mesaje
    18 Mai 2005, 21:55
    0 0
    pt cine a intrebat..am 25 de ani..nu am sani exagerat de mici, nu este un moft, este un lucru pe care mi-l doresc. asta nu inseamna ca numai fetele fara minte recurg la implanturi, daca vrei, si iti si permiti..de ce nu?
    stiu toate riscurile,
    -1% te poti infecta cu un virus, are un nume prea lung, si atunci sanul se intareste, se inflameaza si se poate trata cu antibiotice, iar adac nu au efect se recurge la scoaterea implantului, si dupa doua luni se va baga la loc, totul pe cheltuiala clinicii
    - trebuie purtat sutien, sanaul cu implant sau fara trebuie sustinut de un sutien, cu atat mai mult cel cu implant, care este mai greu. punga de silicon bagata este sustinuta de piele , muschi tendoade..si..se poate lasa
    - poti ramane inarcinata la 4 luni dupa implant, poti alapta fara probleme, si iar exista intr-adevar riscul de a avea sani lasati
    - in primele 2 luni nivelul de excitatie la nivelul sanilor poate disparea, pt a introduce punga de silicon trebuiesc taiati niste nervi. de la organism la organism difera simptomele
    - durere...unele au altele nu, iarasi difera de la om la om. pe mine una ma doar eingrozitor cand stomatologul imi face o anestezie...lol
    - inaintea operatiei trebuiesc facut o serie de analize, timpul de coagulare al sangelui, testul hivm testul pt hepatita b si c, ecografie mamara, si de la caz la caz, daca ati mai avut alte boli diferite teste
    - se face anestezie totala, in urma anesteziei poti avea diferite simptome, cum ar fii o stare de voma imediat dupa trezire
    - implantuile se pot sparge in urma unor socuri f puternice..
    - cicatricile...vor fii..e pot cosmetiza la 6 luni dupa operatie, cel mai indicat fiind implantul submamar, unde cicatricea poate fi vazuta numai cand stai intinsa pe spate
    - expunerea la soare se poate face la un an dupa operatie
    - COSTURI: difera de la o clinica la alta. Doctorul Marek Valcu este cel mai ieftin dintre cei buni - 59 de milioane. testele de sange se platesc separa si se fac la ala clinica, iar traamentul port operator, costa in jusr de 300-400 mii lei
    - Doctorul Stan de la bacau, este unul dintre cei mai scumpi. in jur de 120 milioane, la fel si doctorita Jianu, care a tot aparut la tv, intre 80_120 mil lei
    Reclama si faima se platesc
    -si da, am yahoo messengere lol, ar nu imi pot da adresa pe forum daca o poti lasa tu pe a ta, te voi contacta;
    -si rog barbatii care au idei preconcepute sa nu imi lase nici un mesaj nepoliticos, plin de cuvinte vulgare, care nu imi sunt de nici un folos
  •  
    • 83 mesaje
    18 Mai 2005, 22:01
    0 0
    scuze pt greselile de ortografie, mai bine zis literele inversate sau lipsa, lol...am scris foarte repede
    pupici
    alexa
  •  
    • 122 mesaje
    19 Mai 2005, 09:59
    0 0
    Daca poti trimite-mi id de la mesenger pe adresa mea de la eva: miranduta18@eva.ro. Acolo nu o sa vad decat eu. Te pup
  •  
    • 1928 mesaje
    19 Mai 2005, 11:16
    1 0
    fetele, daca tot vreti sa va taiati, macar puneti-va implanturi cu ser fiziologic, nu cu silicon, sunt mai naturale la atingere si nici nu riscati cine stie ce in caz ca se sparg. in buze se baga colagen, nu silicon, din cauza asta el se si retrage dupa o vreme. cele mai putin vizibile cicatrici sunt cele facute in jurul aurlolelor, cele sub san nu sunt chiar sub san ci intr-o parte, altfel se vindeca greu. implantul am inteles ca se pune direct pe cutia toracia, sub san ca sa zic asa, in felul asta puteti s faceti si mamografii clare ulterior. daca-l puneti la 20 de ani, trebuie sa aveti in vedere ca peste cativa ni poate o sa nasteti si atunci cu tot cu implant se lasa, si-o sa mai doriti o interventie. si ca toate lucrurile de larg consum, implanturile au si ele o perioada de garantie, dupa care trebuiesc inlocuite. cam 10-15 ani. sincera sa fiu...cam multe interventii. plus riscurile aferente.
  •  
    • 211 mesaje
    19 Mai 2005, 11:41
    0 0
    cum sa fie scump ?!? un implant la Constantin Stan este 1800-2000 euro.....asa e peste tot, dar mana lui n-o are nimeni, nici Jianu
  •  
    • 211 mesaje
    19 Mai 2005, 11:43
    1 0
    gandeste-te bine nu numai cum o sa te simti acum, ce-o sa faci si peste 15 ani cand trebuie sa-ti schimbi implanturile, o sa mai ai bani pt altele....o sa mai ai bani sa ti le scoti pe astea ?
  •  
    • 89 mesaje
    19 Mai 2005, 12:59
    0 0
    pt. ariana1ro: am o verisoara care si-a facut implant in buze.NU MERITA DELOC. La inceput erau super umflate, a facut chiar si puroi. Nu putea manca decat suc cu paiul si asta cam mult. oricum aratau prea umflate . Cand au aratat tocmai bine, minunea nu a tinut decat cam 2 luni, dupa care grasimea s-a resorbit(i-a luat grasime de pe burtica). Deci, totul a fost in van...asa ca..
    Sincer, nu recomand nici lipo, mi-am facut eu..., s-a depus la loc, plus celulita la greu...si prin alte parti, denivelari(ce-i drept nici nu am tinut regim, dar oricum nu poti tine toata viata, tot mai bine sport, dar e cam tarziu pt. pareri de rau.)
  •  
    • 1 mesaje
    4 Sep 2010, 22:18
    2 4
    daca ai facut operatia te rog sa imi spui si mie unde?...cum a fost?...ce marine ai?.. silicon sau ser?...la ce doctor?...vreau sa stiu si eu care este diferenta intre 350 si 375 ca marine (rotunde nu lacrima)..prietena mea are 270 si vrea sa le mareasca dar nu stiu exact marimea..poate ma puteti ajuta cum va...am auzit de doctorul cristian nitescu..ce parere aveti?