un sfat...?
-
17 Mai 2005, 10:440 0Buna Evelor.De curand,acum 2 luni...mai exact,am dat nastere unui ingeras de copil,un baietel superb.Am revenit la greutatea initiala imediat dar ce ma deranjeaza este pielea de pe abdomen...moale si lasata
.Stiti ce asi putea sa fac sa imi aduc abdomenul la forma initiala,cea de dinaintea sarcinii...?Va multumesc. -
17 Mai 2005, 10:52pai cred c-o s mai dureze pana isi revine complet, ca saraca pielea aia era umflata ca un balon acum 2 luni, nu? bea apa multa,da-te cu crema si mergi la sala, faci nicste abdomene... o sa-si revina cu timpul...
-
17 Mai 2005, 12:42mda, o sa fie cam greu, are dreptate linxy. probabil ca nu poti merge la sala, daca trebuie sa stai cu ingerasul (sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos
), dar ce iti este la indemana sunt intr-adevar abdomenele si ar fi excelent daac ai putea sa faci trei serii pe zi, la inceput de cate 50, apoi cate 100, apoi cate 150. daca faci asta in fiecare zi, cand doarme bebeul (ATENTIE insa sa nu te deranjeze daca ai facut cezariana) si iti cumperi o crema pentru fermitate (poti incerca una mai scumpa, daca iti permiti - sora mea a folosit una de la clinique, f buna, dar nu mai stiu exact cum ii zice), eu cred ca se poate rezolva in 2-3 luni cat de cat. multa bafta si pupici.