Hemoroizi ?
-
0 0De vreo saptamana mi-a aparut in jurul anusului o basicuta care ma doare si care se mareste de fiecare data cand am scaun. Nu stiu despre ce este vorba si ce as putea face. Ma poate ajuta cineva? Poate fi vorba de ceva hemoroizi? Astept sfaturi de la voi.
-
Daca ai avea hemeroizi cand faci treaba mare trebuie sa sangerezi putin.
Am avut ceva si eu dar nu am sangerat, pana la urma a fost un cosulet prapadit. L-am tratat cu o alifie preparata de mine din: alifie de galbenele, alifie neagra si propolis toate luate de la farmacie. (nu mai stiu cantitatile).
Am pu la locul cu pricina cateva zile, si gata. Sunt OK.
Eu iti recomand un medic.
Pupici si sanatate. -
La mine nu cred ca este doar un cosulet pt ca este destul de mare basicuta. Banuiesc ca mi s-a facut cand am avut probleme cu stomacul si a trebuit sa stau in ziua aceea mai mult pe la WC. De atunci am simtit o oarecare usturime. Am folosit si eu crema cu galbenele o zi sau doua dar nu am stiut daca este buna asa ca nu am mai folosit-o.
-
nu-i adevarat...cand sangerezi, deja ai fisura anala...
hemoroizi poti sa ai si interni si externi...
daca simti o besicuta, inseamna ca-i extern...
intrebare: te doare numai dupa scaun sau te jeneaza si la mers (de la chilot), intr-o anumita pozitie pe scaun??? daca da..atunci e hemoroid care de obicei se inflamaeaza de la raceala (ai stat cu fundul pe ceva rece), de la condimente, de la constipatie, diaree...
hemoroizii is niste vene care de la inflamatie se stranguleaza si d-aia doare ca naiba, dar cu tratament se rezolva...daca nu-i prea tarziu...
asa ca...baga, mama niste supozitoare cu HEMORZON + unge-te si cu crema tot HEMORZON si in cateva zile esti ca noua...
atentie: tratamentul e de o saptamana, dar si dupa ce trece mai continua-l cateva zile...pana la 10 zile ca sa nu recidiveze...
hai ca nu-i asa de grav daca nu devine cronic..
eu m-am chinuit ani de zile si pana la urma m-am operat...
mamaaaaaaaaaaa...si am avut niste dureri de-am ridicat tot spitalul in picioare..asa ca..trateaza-l cat mai poti